Η αμήχανη στιγμή των Γουίλιαμ και Κέιτ στα BAFTA -«Ας κάτσουμε γρήγορα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή των Γουίλιαμ και Κέιτ στα BAFTA -«Ας κάτσουμε γρήγορα» [βίντεο]

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στα BAFTA/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αμήχανη στιγμή είχαν μπροστά σε όλους κατά τη διάρκεια των βραβείων BAFTA, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ολα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω στον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, καθώς έφταναν στο Royal Albert Hall για τα βραβεία BAFTA.

Το λαμπερό ζευγάρι, χαμογελούσε και χαιρετούσε τις κάμερες και το πλήθος των ενθουσιασμένων θαυμαστών τους, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί.

Η είσοδος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στα BAFTA (Φωτο: Shutterstock)

Τα πράγματα όμως, δεν κύλησαν το ίδιο ομαλά, την ώρα που έμπαιναν στην αίθουσα και κατευθύνονταν προς τις θέσεις τους. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ακούστηκε να λέει «ας καθίσουμε κάτω, γρήγορα».

Συνήθως, αυτές οι μεγάλες είσοδοι σημαντικών προσώπων, γίνονται με εντυπωσιακό τρόπο, με δυνατή και επιβλητική μουσική να ακούγεται, κάνοντας τις ακόμα πιο ξεχωριστές. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη αυτή τη φορά.

Αντίθετα, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ, έπρεπε να περπατήσουν ως τις θέσεις τους μέσα στην απόλυτη ησυχία, καθώς το κοινό, που είχε σηκωθεί όρθιο, απλά καθόταν εκεί αμήχανα, χαμογελαστό.

Η αμήχανη διαδρομή μέχρι τις θέσεις τους (Φωτο: ΑΡ)

Προφανώς, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, είχαν κάποιες από τις καλύτερες θέσεις στην μπροστινή σειρά, γεγονός που σήμαινε πως ο δρόμος μέχρι τις θέσεις τους, ήταν αρκετά μακρύς, κάνοντάς τους να νιώθουν ακόμα πιο άβολα.

Οταν έφτασαν στις θέσεις τους, η Κέιτ ακούστηκε να λέει: «Είναι τόσο ήσυχα».

Ο Γουίλιαμ τότε της απάντησε: «Ας κάτσουμε γρήγορα».

Οι αμήχανοι Κέιτ και Γουίλιαμ (Φωτο: ΑΡ)

Ευτυχώς γι’ αυτούς, η άβολη αυτή στιγμή δεν διήρκησε πολύ, καθώς μετά από λίγο η οικοδέσποινα της βραδιάς Τζοάννα Λούμπλει ανέβηκε στη σκηνή και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι χαμογελούσε συχνά (Φωτο: ΑΡ)

Κατά τη διάρκεια του σόου, το ζευγάρι φαίνεται ότι περνούσε καλά, καθώς οι δυο τους απαθανατίστηκαν πολλές φορές να γελούν, καθώς μιλούσαν ο ένας στον άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ