Μπορεί ο έρωτας να είναι θανατηφόρος; Νανούρης, Συνατσάκη, Μαρίνα Σάττι απαντούν - iefimerida.gr

Μπορεί ο έρωτας να είναι θανατηφόρος; Νανούρης, Συνατσάκη, Μαρίνα Σάττι απαντούν

«Ο Έρωτας Σκοτώνει!» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου… «Ο Έρωτας Σκοτώνει!» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων.

Όλοι επιθυμούν να ζήσουν μία διαφορετική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από τις 7 ως τις 10 το βράδυ στο Rudu Bar στα Πετράλωνα, γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης και του διαδικτύου διαβάζουν αποσπάσματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που περιγράφουν πώς ο έρωτας μπορεί να είναι… θανατηφόρος!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εντάσσεται στη θεματική ενότητα «Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης» και διοργανώνεται από το LifeOfCulture.com σε επιμέλεια των Άλεξ Κάβδα και Αντρέα Μαντά.

Συμμετέχουν οι:

Γωγώ Δελογιάννη - chef/youtuber
Γιώργος Νανούρης - σκηνοθέτης/ηθοποιός
Τζούλι Τσόλκα - ηθοποιός
Μαρίνα Σάττι - τραγουδίστρια/μουσικός
Nalyssa Green - τραγουδίστρια/μουσικός
Μαίρη Συνατσάκη - παρουσιάστρια/youtuber
Δημήτρης Μοθωναίος - ηθοποιός/instagrammer
Γιώργος Περρής – τραγουδιστής
Νικόλας Μάστορας - φωτογράφος/instagrammer
Νέγρος του Μοριά - ράπερ

Rudu Bar, Ευάδνης 1, Πετράλωνα. Ώρα: 19.00-22.00 Συμμετοχή ελεύθερη

Μπορεί ο έρωτας να είναι θανατηφόρος; Νανούρης, Συνατσάκη, Μαρίνα Σάττι απαντούν   | iefimerida.gr 0

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων υλοποιείται χάρη στη στήριξη και των δωρητών: Μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρυσοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η εταιρία Core Α.Ε. Δωρητές είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου (ΟΣΔΕΛ). Πολύτιμοι υποστηρικτές είναι η Aegean Airlines, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ