Η διασημότητα «ζορίζει» τον Τζάστιν Μπίμπερ -Κάνει θεραπεία για κατάθλιψη - iefimerida.gr

Η διασημότητα «ζορίζει» τον Τζάστιν Μπίμπερ -Κάνει θεραπεία για κατάθλιψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι νέος, διάσημος και νιόπαντρος. Αλλά ο Τζάστιν Μπίμπερ περνά δύσκολα αυτή την εποχή.

Ο ποπ σταρ κάνει θεραπεία για κατάθλιψη, σύμφωνα με πηγές του People. «Φαίνεται πεσμένος και κουρασμένος», είπε μία πηγή από το περιβάλλον του, σημειώνοντας όμως ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 24χρονος δεν έχουν καμία σχέση με τον γάμο του με την Χέιλι Μπάλντουιν.

«Δεν έχει σχέση με την Χέιλι. Είναι πολύ ευτυχισμένος από τον γάμο τους. Εχει καλή βοήθεια γύρω του και κάνει κάποια θεραπεία. Φαίνεται σίγουρος ότι σύντομα θα νιώσει καλύτερα», ανέφερε το ίδιο άτομο.

Δεύτερη πηγή από το περιβάλλον του Μπίμπερ επιβεβαίωσε στο People ότι ο τραγουδιστής κάνει ψυχοθεραπεία, ενώ άλλο άτομο δήλωσε πως ο 24χρονος «πασχίζει πολύ με την ιδέα της διασημότητας».

«Αρχισε σαν ένας συνηθισμένος γλυκός Καναδός έφηβος. Ηταν τόσο καλό παιδί, ειλικρινά πολύ γλυκός και ευγενικός σε όλους γύρω του. Ολη αυτή η φήμη τον άλλαξε εντελώς. Είχε πρόσβαση στα πάντα και ήταν περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που απλά έλεγαν “ναι”. Πασχίζει με τη διασημότητα, με το να παρακολουθούν κάθε του κίνηση, να έχει κάμερες στο πρόσωπό του. Συχνά αισθάνεται ότι όλοι είναι εναντίον του», ανέφερε αυτή η πηγή.

Το ίδιο άτομο ανέφερε ότι μεγαλώνοντας ο Μπίμπερ ένιωθε την πίεση από τους γονείς του να πετύχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Μπίμπερ κατάθλιψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ