Ο Γουίλιαμ παραδέχεται ότι εκείνος και η Κέιτ έχουν διαφωνίες με τον Χάρι και τη Μέγκαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γουίλιαμ παραδέχεται ότι εκείνος και η Κέιτ έχουν διαφωνίες με τον Χάρι και τη Μέγκαν [βίντεο]

Πρίγκιπας Γουίλιαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τις κακές σχέσεις μεταξύ των δύο αδερφών πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμ χωρίς κανείς να ξέρει την αλήθεια. Αλλά όπως αποκαλύπτεται, σε συνέντευξή του ο δούκας του Κέμπριτζ, παραδέχθηκε πως αυτός και η Κέιτ Μίντλετον έχουν όντως «διαφωνίες» με τον Χάρι και την Μέγκαν.

Από την στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στην βασιλική οικογένεια τον περασμένο Μάιο, τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας έλαβαν το παρατσούκλι «Fab Four» από τα μέσα ενημέρωσης.

Τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας έλαβαν το παρατσούκλι «Fab Four» από τα μέσα ενημέρωσης

Λίγο καιρό αργότερα όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για μια διαμάχη μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν.

Μέχρι τώρα όλοι εικάζουν πως υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στα δύο νεαρά ζευγάρια

Τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα έχουν ξοδέψει πολλές ώρες προγράμματος διερευνώντας την πιθανολογούμενη διαφωνία, αλλά πρόσφατα ήρθε ξανά στο φως μια συνέντευξή του πρίγκιπα Γουίλιαμ από παλιά, που επιβεβαιώνει ότι οι τέσσερις διαφωνούν μεταξύ τους.

Δίνοντας συνέντευξη στην Τίνα Νταχίλεϊ κατά την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως τέσσερις τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας μίλησαν στην έναρξη του «Royal Foundation Forum». Ο παρουσιαστής τους ρώτησε: «Καθώς εργάζεστε μαζί ως οικογένεια, διαφωνείτε ποτέ σχετικά με διάφορα πράγματα;»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε στο παρελθόν πως έχουν διαφωνίες, με τον Χάρι ωστόσο να λέει πως είναι «υγιείς»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ο πρώτος που απάντησε, λέγοντας: «Ω, ναι!». Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να προσθέσει πως επρόκειτο για «υγιείς διαφωνίες».

Ερωτηθέντες για τον τρόπο με τον οποίο επίλυσαν την τελευταία διαφωνία τους, ο δούκας του Σάσεξ είπε πως είναι δύσκολο να το εξηγήσει καθώς «έρχονται και φεύγουν», κάτι στο οποίο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έσπευσε να πει «Τα έχουμε βρει; Δεν ξέρουμε».

Στην συνέχεια, ο δούκας του Σάσεξ, που περιμένει το πρώτο του παιδί με την Μέγκαν Μαρκλ τον Απρίλιο, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι πραγματικά καλό, έχουμε τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες και όλοι έχουμε το ίδιο πάθος να θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά. Αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις. Και νομίζω ότι αυτές οι διαφορετικές απόψεις λειτουργούν πραγματικά πολύ καλά. Το να εργάζεσαι ως οικογένεια έχεις τις προκλήσεις της, φυσικά. Το γεγονός πως όλοι γελάνε σημαίνει ότι ξέρουν ακριβώς πως είναι», προσθέτοντας στο τέλος: «Θα είμαστε αναγκαστικά μαζί για την υπόλοιπη ζωή μας».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ