Απίστευτη πατέντα: Τα χοντρά μακαρόνια της Melissa μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως καλαμάκια! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη πατέντα: Τα χοντρά μακαρόνια της Melissa μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως καλαμάκια! [βίντεο]

Μακαρόνι ως... καλαμάκι του καφέ/ Φωτογραφία: Melissa-facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη πατέντα σκέφτηκε η ελληνική εταιρία τροφίμων Melissa για να συμβάλει στην μείωση του πλαστικού της χώρας μας και κατ΄επέκταση του πλανήτη.

Κι επειδή στην Ελλάδα, καφές και καλαμάκι πάνε μαζί, η εταιρία αποφάσισε να δείξει με την νέα της διαφημιστική καμπάνια μία διαφορετική χρήση που μπορούν να έχουν τα χοντρά της μακαρόνια.

Απίστευτη πατέντα: Τα χοντρά μακαρόνια της Melissa μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως καλαμάκια! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Κάθε χρόνο καταναλώνονται περισσότερα από 900.000.000 πλαστικά καλαμάκια (σύμφωνα έκθεση του Seas At Risk). Πολλά από αυτά καταλήγουν στις ελληνικές θάλασσες και παραλίες. Κάθε φορά που παίρνεις ένα πακέτο Μακαρόνια Melissa Νο2 χρησιμοποίησε μερικά από αυτά σαν καλαμάκια. Νο2, η εναλλακτική σου», αναφέρει η εταιρία στην νέα διαφήμιση στα social media.

Προσπαθώντας, λοιπόν, να δώσει μία εναλλακτική λύση στο πρόβλημα με την υπερκατανάλωση πλαστικού στην χώρα μας που γίνεται μέσα και από τα καλαμάκια, η Melissa προτείνει να επιλέξουμε τα μακαρόνια Νο.2 αντί για πλαστικό καλαμάκι.

Μάλιστα δίνει και οδηγίες για την χρήση τους:

«Το ξηρό προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως καλαμάκι σε κρύα ροφήματα, έως 40 λεπτ. Δεν ενδείκνυται για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη», αναφέρει η εταιρία, προτρέποντας μας να πούμε «όχι» στα πλαστικά καλαμάκια, αλλά «ναι» στα μακαρόνια για παστίτσιο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ