Καρατζαφέρης: Όταν έλεγα το όνομα Μέρκελ στο Μαξίμου βαρούσαν προσοχή

«Μετά τις εκλογές, αν συμμετέχω με κάποιο τρόπο στα πράγματα, θα φροντίσουμε να μπει βαθιά «το μαχαίρι στο κόκαλο», όσον αφορά την διαφθορά. Αν δεν σταματήσει αυτό το εκφυλιστικό φαινόμενο της διαφθοράς, δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι» τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ.Καρατζαφέρης στην συνέντευξη του στο κανάλι 9 επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι δεν δούλαψαν ποτέ τους και πτώχευσαν τα κόμματα τους.

Για τα σκάνδαλα στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ

Ακούω για τα σκάνδαλα στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Εκλήθησαν οι διοικήσεις αυτών των παραρτημάτων να απολογηθούν; Να πάνε στον Εισαγγελέα να πουν γιατί διασπάθισαν τόσα χρήματα από το ΙΚΑ; Δεν έβλεπαν αυτά που γίνονταν; Τα ανεχόντουσαν; Ήταν ανίκανοι να τα δούν; Αλλά το προσπερνάνε γιατί είναι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Στη Siemens πάλι, εμπλέκοντο και τα δύο κόμματα. Κλείσανε την υπόθεση άρον-άρον και δώσανε άφεση αμαρτιών. Αν υπάρχει διαφθορά, αυτή έχει όνομα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι άνθρωποι των διοικήσεων των Ταμείων που συμμετείχαν σε αυτά τα σκάνδαλα πρέπει να «ξηλωθούν».

Όποια συναλλαγή είχαμε με την Γερμανία είναι απάτη

Όποια συναλλαγή είχαμε με την Γερμανία είναι απάτη. Τα Leοpard, τα βλήματα, τα λεωφορεία MAN, η Siemens, το αεροδρόμιο με την Χόχτιφ. Και το πρόβλημα είναι πως όταν έλεγα το όνομα Μέρκελ στο Μέγαρο Μαξίμου βάραγαν όλοι προσοχή.

Η Γερμανία έχει στοιχεία στα χέρια της. Θυμίζω την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου που είπε ότι δόθηκαν 100 εκατ. ευρώ σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα. Δεν το ψάξαμε ποτέ κατά την διάρκεια αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής. Και αυτό γιατί ο ένας στήριζε τον άλλον. Εμείς φωνάζαμε κάθε μέρα. Έβαζα τον Αϊβαλιώτη και έκανε ερώτηση. Δεν ψάξαμε τα ταμεία και τους ταμίες των κομμάτων. Και κάνω έκκληση στον ελληνικό λαό να βάλει τέλος σ' αυτή την κατάσταση. Να τους διώξει μήπως ανθίσει κάτι καλύτερο στην Ελλάδα.

Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Δεν πιστεύω ότι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά και όλο το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε. Και αποκαλύπτω σήμερα ότι δεν υπέγραψε εν συνεδριάσει αλλά διά περιφοράς. Και έχει υπογράψει και ο κ. Σημίτης, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπανδρέου. Και η παραγγελία που ήρθε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για περαιτέρω έρευνα δεν ήταν μόνο για τον Άκη, αλλά και για όλο το ΚΥΣΕΑ, καθώς και για τους μετέπειτα υπουργούς που χειρίστηκαν την υπόθεση. Οι άλλοι «κουκούλωσαν» την υπόθεση και τα ρίξανε όλα στον Άκη. Το πολιτικό πτώμα. Για να μην πάνε οι ίδιοι φυλακή. Αλλά αν πάνε φυλακή όλοι όσοι έχουν «φάει» λεφτά από την Ελλάδα, θα πρέπει να φτιάξουμε έξι ακόμα πτέρυγες στον Κορυδαλλό.

Έπρεπε να έχει λειτουργήσει το Γουδή. Θυμάμαι που παλιότερα δεν έκαναν διαγωνισμούς εγκαίρως, παρετείναν τις υποθέσεις και στο τέλος -στο παρά ένα- κάναν απευθείας αναθέσεις. Αυτό ήταν το μεγάλο, σατανικό κόλπο των απατεώνων του ΠΑΣΟΚ. Εκεί «φαγώθηκαν» τα πολλά λεφτά. Θυμίζω μια άλλη υπόθεση, στην οποία ο υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής Τζων Μακ Κέιν βρήκε μίζες 10% στα αεροπλάνα με τη Λίπτον. Ζήτησε από την Ελλάδα να ψάξει τους λογαριασμούς Ιζαμπέλ και Μάτιν. Μετά από δύο χρόνια, ζητά το ίδιο. Και πάλι καμία απάντηση. Μετά από δύο χρόνια, ερεύνησε άλλη υπόθεση και βρήκε ότι «τα πήρε» το ΠΑΣΟΚ για τα ελικόπτερα του Ναυτικού. Και δεν είναι τυχαίο ότι κανένας υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είναι στη Βουλή πια. Έχουν εξαφανισθεί όλοι. Εκτός από τον κ. Μεϊμαράκη, που θα εξαφανισθεί τώρα. Ο Βαρβιτσιώτης, ο Αρσένης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου, ο Σπηλιωτόπουλος. Είναι μια διαπίστωση που κάνω, χωρίς να το συνδέω υποχρεωτικά με μομφή.

Για Νόμο περί ευθύνης υπουργών

Μετά τις εκλογές, αν συμμετέχω με κάποιο τρόπο στα πράγματα, θα φροντίσουμε να μπει βαθιά «το μαχαίρι στο κόκαλο», όσον αφορά την διαφθορά. Αν δεν σταματήσει αυτό το εκφυλιστικό φαινόμενο της διαφθοράς, δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι. Συνεχίζεται όμως ακόμα και τώρα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αναθεωρήσουμε αυτό το Σύνταγμα. Το Νόμο που επέβαλλε ο Βενιζέλος μαζί με τον Βαρβιτσιώτη, που τους δίνει το ακαταδίωκτο. Κι ο Νόμος αυτός παραγράφει τα αδικήματα των υπουργών μετά την πάροδο δύο μηνών. Δηλαδή, μετά από το κλείσιμο και το άνοιγμα της Βουλής. Τώρα που έκλεισε η Βουλή, παραγράφτηκαν όλα όσα αφορούσαν τον κ. Παπανδρέου. Εμείς λέμε, οι ευθύνες του εκάστοτε υπουργού να τον βαραίνουν όσο χρόνο είναι υπουργός, όπως ισχύει για κάθε απλό πολίτη.

Για παλλινόστηση κεφαλαίων

Αν δεν πάρουμε γρήγορα μέτρα για την παλλινόστηση των κεφαλαίων από την Ελβετία και αλλού, τότε τα χρήματα αυτά θα πάνε μετά στη Σιγκαπούρη όπου εκεί υπάρχει το ακαταδίωκτο και θα χαθούν τα χρήματα δια παντός. Ο κ. Σαμαράς που μιλάει για φορολογική αμνηστία, λέει αυτά που έλεγα εγώ πριν τρία χρόνια. Τα ξένα κεφάλαια πρέπει να έρθουν άμεσα στη χώρα, χωρίς να εξετάσουμε το «πόθεν έσχες» και αυτό γιατί υπάρχει άμεση ανάγκη να σωθεί η Ελλάδα. Αλλά τώρα είναι αργά για να γυρίσουν τα λεφτά πίσω. Μετά το κούρεμα στο 1/3 των ελληνικών ομολόγων, ποιος θα φέρει λεφτά στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον.

Το είχα αναφέρει πολλές φόρες στις συνεδριάσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου -όσο ήμουν εκεί- και παραπέμπω στα πρακτικά της τελευταίας εβδομάδας. Τους έλεγα ότι δεν μπορούμε να προδώσουμε τους Έλληνες, αλλά εν πάση περιπτώσει, ας μπει ένα όριο, αυτό των 500.000 ευρώ ώστε να μην πειραχθούν ομόλογα κάτω από αυτό το ποσό. Έχουν γίνει εγκλήματα. Φέτος θα έχουμε λιγότερο τουρισμό εξαιτίας της ανικανότητας του ΕΟΤ να διαφημίσει την Ελλάδα στο εξωτερικό, λόγω του «κουρέματος» των ομολόγων αξίας 40 εκατ. ευρώ και έγιναν 16 εκατ. ευρώ.

Πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρεθεί λύση μέσω των μετοχών των τραπεζών αλλά κανείς δεν θέλει να την εφαρμόσει. Εδώ, εκτός από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, κυβερνάνε και οι τραπεζίτες. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ο κ. Σαμαράς είναι πιο ισχυρός από τους τραπεζίτες. Απόδειξη ότι τους κάνουμε όλα τα χατήρια.

Για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν παίρναμε έστω 500 δισ. ευρώ - αν και είναι πολύ παραπάνω - από τις γερμανικές αποζημιώσεις. Θα είχαμε ξοφλήσει το χρέος μας και θα μας περίσσευαν και 170 δισ. Αλλά δεν τα ζητάνε, γιατί φοβούνται τη Μέρκελ. Ποιος θα πάει να ζητήσει κάτι τέτοιο, όταν ξέρουν ότι η πρωθυπουργία περνάει από την κ. Μέρκελ; Το έπαιζε «μάγκας» ο κ. Σαμαράς. Συμμετείχε δύο φορές στη συνεδρίαση του Λαϊκού Κόμματος, όπου και τις δύο η κ. Μέρκελ του γύρισε την πλάτη και μετά όλα άλλαξαν τούμπα. Ο κ. Βενιζέλος μια φορά έκανε τον «μάγκα» στους Τροϊκανούς, αυτοί φύγανε και μετά τους παρακαλούσαμε να γυρίσουν πίσω. Εγώ για να διεκδικήσω αυτά τα χρήματα, θα πήγαινα στο καλύτερο δικηγορικό γραφείο στο Ισραήλ και θα τους έδινα προμήθεια 30% για να τα διεκδικήσουν από την Γερμανία. Και οι Εβραίοι θα κανόνιζαν αμέσως τη δουλειά.

Για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία

Βλέπω ότι ο κ. Ολάντ ταυτίζεται με το πρόγραμμα Καρατζαφέρη μετά τη δήλωσή του ότι θα κρατήσει όσους μετανάστες χρειάζεται η Γαλλία. Και στηρίζω 1000 φορές τον Ολάντ. Ο Σαρκοζί μου άρεσε όσο ήταν αυτόφωτος. Από τότε όμως που έμπλεξε στη φόδρα της κ. Μέρκελ, με απογοήτευσε. Εγώ είμαι μαζί με τον Ολάντ, αλλά και την κ. Λεπέν που έχει σχεδόν πανομοιότυπο πρόγραμμα με αυτό του κ. Ολάντ, σε σχέση με το ευρώ. Και μακάρι να πρυτανεύσει στους Γάλλους Ακροδεξιούς η λογική για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος.

Η χώρα θα σβήσει με το Μνημόνιο. Η κυρία Μέρκελ βλέποντας ότι η Γαλλία πάει να πάρει στροφή, πάει και προσεγγίζει τον Μόντι για να βάλει «μια μύγα στο ρουθούνι» της Γαλλίας. Και λέω εγώ να πάρουμε τη μύγα αυτή και να τη βάλουμε στη μύτη της κυρίας Μέρκελ. Έχω μιλήσει με 42 Ευρωβουλευτές, από την εποχή που ήμουν Αντιπρόεδρος της INDEM -των Ευρωσκεπτικιστών - και τους ξέρω πολύ καλά. Πρόταση μου είναι να πάμε όλος ο Νότος - ένα ενιαίο μέτωπο - στην κ. Μέρκελ και να απαιτήσουμε την πλήρη κατάργηση της πολιτικής λιτότητας απέναντι στο Νότο. Η Ευρώπη είναι έτοιμη προς αυτή την πορεία. Τον Σπάρτακο περιμένει που θα κάνει το πρώτο βήμα. Να ξεκαθαρίσουμε πως, αν δεν φθηνύνει το ευρώ, αν δεν έρθει σε ισοτιμία με το δολάριο, να κάνει ο Νότος εξαγωγές που δεν μπορεί τώρα να κάνει και να έρθει ο τουρίστας, δεν γίνεται τίποτα. Τι να πάω εγώ να αλλάξω με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, που κάθονται κάτω με μια καρπαζιά από τον Πωλ Τόμσεν. Έχω ξεσηκώσει όλο το Νότο, όπως ξεσήκωσα όλο το Ευρωκοινοβούλιο το Φεβρουάριο, όταν μου λέγανε οι άλλοι στην κυβέρνηση ότι «θα μου βάλουν πιπέρι στο στόμα». Εμείς οι Ευρωσκεπτικιστές ήμασταν αυτοί που ξεσηκώσαμε τη Γαλλία και την Ολλανδία και τελικά καταργήσαμε το Ευρωσύνταγμα.

Το ψευτοδίλλημμα ότι αν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο, δεν θα έχουμε χρήματα να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις πήγε να το βάλει και ο Παπανδρέου με το δημοψήφισμα και «έπεσε» την ίδια ώρα. Εγώ δεν δέχομαι αυτά τα ψευδοδιλλήματα. Δεν πτωχεύει μια χώρα που έχει τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο, που έχει την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια, την πιο εύφορη γη, ένα τόσο μεγάλο ορυκτό πλούτο και πετρέλαια.

Για τις μειώσεις των μισθών στην Ελλάδα

Ο ΟΟΣΑ λέει ότι είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες μειώσεις μισθών της τάξης του 25%, αλλά εγώ διαφωνώ σε αυτό, γιατί οι μειώσεις συνοδεύονται και με αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων που είναι ακριβότερα 2,5 φορές από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Άρα η πραγματική μείωση αγγίζει το 60%. Άρα πάμε σε διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και αυτό είναι επικίνδυνο.

Για τα διαφυγόντα κέρδη στο εξωτερικό

Το πρόβλημα της χώρας είναι τα καρτέλ. Ο δικαστής, που έχουν βάλει να ελέγχει την κατάσταση, δεν έχει εντοπίσει τίποτα; Είμαστε στο έλεος των μονοπωλίων και των πολυεθνικών. 27 δισ.το χρόνο πάνε στο εξωτερικό - στις μητρικές χώρες - από τα Lidl, τα Carrefour, τα IKEA, τα Praktiker, τα Media Markt. Από τα λεφτά του Έλληνα πολίτη. Αν προσθέσω σε αυτά και τα 12 δισ., που βγάζουν οι λαθρομετανάστες στη χώρα τους, τότε έχω έλλειμμα 40 δισ. το χρόνο. Αν δεν κλείσουμε αυτές τις τρύπες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Ανίκανα τα δύο κόμματα να πάρουν την εξουσία

Ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου που σπούδασαν στη Βοστώνη και δεν δούλεψαν ποτέ τους, γιατί στα 26 τους έγιναν βουλευτές, δεν τα ξέρουν τα οικονομικά. Και έτσι πτώχευσαν τα κόμματά τους. 250 εκατ. ευρώ χρωστάει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στην ΑΤΕ και ζητάνε και άλλα χρήματα για να πάνε στις εκλογές. Αυτοί που πτώχευσαν τα κόμματα τους, θα φτιάξουν τα οικονομικά της χώρας; Και ο Καρατζαφέρης δίνει πίσω 1 εκατ. ευρώ στο ταμείο της φτώχιας, δίνει μισό εκατ. ευρώ περίπου για το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου - κάτι που όφειλε να κάνει η Πατρίδα - και φτιάχνει και ιατρείο σε ένα χωρίο έξω από το Μαρμάρι της Εύβοιας, που έλειπε. Με ένα τόσο μικρό πράγμα, ανασάνει η Περιφέρεια. Όλα αυτά από τα περισσεύματα που έχω σαν νοικοκύρης που είμαι.

Για την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μια τιμωρία των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια. Ομοίως το 1992 το κόμμα του κ. Λεβέντη είχε πιάσει 30%. Υπάρχει μια απογοήτευση, μια απελπισία του κόσμου. Κάποιοι θέλουν να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή για να την κάνουν ζούγκλα, ώστε να τιμωρήσουν έτσι το πολιτικό σύστημα και κάποιο άλλοι λένε ότι με αυτούς αισθάνονται μια ασφάλεια. Τότε να ψηφίσουν μια εταιρεία security, έχει πολλές ο Χρυσός Οδηγός.

Το άσχημο όμως στην υπόθεση είναι ότι κανείς δεν ασχολιόταν με τη Χρυσή Αυγή και δεν έλεγε κανείς τίποτα, παρά μόνο τώρα που ο Ευθυμίου έφαγε την κανάτα. Γιατί το Σύστημα άφησε τόσο καιρό να περάσει έτσι; Ποιους εξυπηρετεί τελικά να μπουν οι Ναζιστές στη Βουλή; Γιατί κανείς δεν αποκαλύπτει και δεν διαφωτίζει τον κόσμο; Ποιοι και τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή; Υπάρχουν τηλεοπτικοί σταθμοί που φοβούνται να ακουστεί το όνομά της στις εκπομπές τους. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά; Πάμε σε εκλογές και φοβόμαστε; Αδιανόητο!

Για τους λαθρομετανάστες

Αυτά όλα που λέει ο κ. Τσίπρας τώρα για τους λαθρομετανάστες, τα έλεγα εγώ το 2002. Όταν τα έλεγα εγώ όμως τότε με λέγανε φασίστα. Ας όψεται ο κ. Σαμαράς που άνοιξε τα σύνορα και από τότε έγινε η κακή αρχή. Έχουμε δύο εκατ. λαθρομετανάστες και το 73% των εγκληματιών που είναι στις φυλακές είναι λαθρομετανάστες.

Και αυτό με τα κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών είναι αστείο γιατί θα βάλουν μέσα 2.000 και απ' έξω είναι δύο εκαττομύρια. Μία είναι η λύση. Να αναλάβει να τους πάρει η Ευρώπη -γιατί αυτοί ήρθαν για να πάνε στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας- και δεν πήγαν από Ισπανία γιατί εκεί υπάρχει ισχυρή φύλαξη των συνόρων. Αν δεν τους πάρουν, εγώ αύριο φεύγω από την συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ και ξεκινώ να σφραγίζω ταξιδιωτικά έγγραφα. Εδώ δεν θα μείνει κανένας λαθρομετανάστης. Δεν το αντέχω οικονομικά κατ' αρχήν αλλά και εξαιτίας της εγκληματικότητας, των αρρωστιών κλπ. Τώρα πήραν το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ στο θέμα αυτό και το αντέγραψαν όλοι. Κάποιοι με πιο χυδαίο τρόπο, άλλοι με πιο συντηρητικό.

Για τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΛΑΟΣ

Τα πραγματικά ποσοστά του ΛΑΟΣ είναι σημαντικά υψηλότερα. Οι δημοσκοπήσεις πάντα υποεκτιμούν τις επιδόσεις του ΛΑΟΣ. Το έχουμε δει άλλωστε αυτό το γεγονός και σε προηγούμενες εκλογές. Πάντα πέφτουν έξω.

Για την αποχώρηση από την κυβέρνηση Παπαδήμου

Ήμουν τρελός να φύγω από τη κυβέρνηση; Είχα τέσσερις υπουργούς. Αλλά, τρόμαξα με αυτά που είδα εκεί μέσα. Ήξερα ότι θα τιμωρηθώ για την άρνησή μου και τη μη υποταγή μου στο Μνημόνιο. Πίστευαν ότι με τον πόλεμο που θα μου έκαναν, θα με εξαφάνιζαν. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν και λειτουργούν ορισμένες μισθωμένες γραφίδες και μικρόφωνα.

Δράσεις Γ. Καρατζαφέρη για εναλλακτικές λύσεις στο Μνημόνιο

Προσπάθησα να βρω και να εξασφαλίσω εναλλακτική χρηματοδότηση για τη χώρα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Βρήκα χώρα να μας δανείσει 10 δισ.ευρώ με 3% για δέκα χρόνια. Αλλά, ούτε καν συζήτησαν αυτό το ενδεχόμενο. Είχαν αποφασίσει να μας πάνε στο ΔΝΤ.

Ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ρωσικού Κοινοβουλίου και στενότατος συνεργάτης του Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι γνώριζε για προσφορά 25 δισ.από τον Πούτιν, την οποία αρνήθηκε και δεν δέχθηκε ο Παπανδρέου. Ήθελε να μας πάει εκεί που μας πήγε .

Έπρεπε να αποφασίσω σε ένα τότε άγνωστο περιβάλλον. Ανέλαβα ευθύνες. Όμως, κάτι που δεν αναφέρουν, είναι το γεγονός ότι παράλληλα, εγκαλούσα για σύσταση Οικουμενικής κυβέρνησης! Τσίναγε και αρνιόταν ο κ. Σαμαράς τότε και με τον τρόπο αυτό αφήσαμε τον κ. Παπανδρέου -με το μυαλό που κουβαλά- να μας πάει στα «μπάζα».

Για την ψήφιση των Μνημονίων

Ψηφίσαμε μόνο το άρθρο 1 του πρώτου Μνημονίου. Δεν έπρεπε να πτωχεύσει η χώρα. Κανείς δεν είχε τίποτα να προτείνει. Δεν άκουγα από πουθενά καμία άλλη εναλλακτική πρόταση.

Δεν ψήφισα το Μεσοπρόθεσμο και τους Εφαρμοστικούς Νόμους. Τα ψήφισε όμως ο Σαμαράς και τα δύο. Δεν μπορούσαν να καταλήξουν στο πρόσωπο του πρωθυπουργού για τέσσερις συνεχείς ημέρες! Τελικά, κατέληξαν στο πρόσωπο του Πετσάλνικου...Μου ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συνδράμω σαν «συγκολλητική ουσία» ώστε να βρεθεί λύση. Μπήκα στη κυβέρνηση με τις γνωστές τέσσερις προϋποθέσεις, τις οποίες, ως γνωστόν, τις έκαναν δεκτές.

Οι θέσεις μας, οι αλήθειες και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εξηγούνται και αναλύονται πλήρως στο έντυπο «ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ», που τυπώσαμε και μοιράζουμε δωρεάν σε όλη την χώρα.

Για τις διαγραφές και ψηφοδέλτια ΛΑΟΣ

Ήξεραν ότι το πράγμα δεν τραβά και ότι θα φεύγαμε από τη κυβέρνηση. Όταν είπα στη Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι θα φύγουμε, δεν διαφώνησαν. Το ίδιο αποφασίστηκε στη Κεντρική Επιτροπή.

Αλλά, απ΄ ότι φαίνεται, η καρέκλα είναι πιο γλυκιά! Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ εμπλουτίσθηκαν με 274 νέα, δυναμικά και καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής κοινωνίας. Το ψηφοδέλτιο μας είναι το πιο ανανεωμένο από όλα τα κόμματα.

Η Ευρώπη της «μεζούρας» και του «πορτοφολιού»!

Οι 34 σκελετοί των αδελφών μας Κυπρίων αγωνιστών που βρέθηκαν σε τούρκικη φυλακή, μπορεί να γίνουν θέμα για ένα πολύ καλό σενάριο ελληνοτουρκικής σαπουνόπερας!

Εάν η Ευρώπη έχει επιτρέψει στη Τουρκία να αποφασίζει ποια χώρα θα αναλάβει την Ευρωπαϊκή Προεδρία και όχι οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί, νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της Ε.Ε.

Αν η Τουρκία κατείχε το 40% της Γερμανίας, ή απειλούσε με casus belli τη Γαλλία, θα έμπαινε ποτέ στην Ευρώπη; Αλλά δυστυχώς, έχουμε την Ευρώπη της «μεζούρας» και την Ευρώπη του «πορτοφολιού»! Αυτό που τελικά μετρά είναι το πόσο «μεγάλος» είσαι και το πόσο «χοντρό» πορτοφόλι έχεις! Αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη. Αλλιώς δεν ακούγεσαι.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Οι δημοσκόποι ανακάλυψαν «κάπως αργά» ότι ο ΛΑΟΣ όχι μόνο θα είναι στη Βουλή, αλλά θα έχει και υψηλότερα ποσοστά. Ο ΛΑΟΣ εκ των πραγμάτων είναι το κόμμα στο οποίο θα πέσει το βάρος στους ώμους του.

Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα με Σαμαρά και Βενιζέλο, γιατί οι ίδιοι έχουν δέσει τα χέρια τους πισθάγκωνα με την υπογραφή που έβαλαν και δεσμεύτηκαν. Άρα κάνουμε αναζήτηση άλλων προσώπων που δεν έχουν υπογράψει και δεν έχουν δεσμευτεί με το επαίσχυντο αυτό κείμενο του Μνημονίου.

Διαβεβαιώνω με τη δύναμη που έχω και τα αποτελέσματα που έχω δείξει από τη δική μου ρυθμιστική διείσδυση στο παρελθόν, ότι δεν θα αφήσω την Ελλάδα ακυβέρνητη. Ξεκάθαρα! Ο κ. Κουβέλης είναι ο μόνος από το χώρο της Αριστεράς, με τον οποίο θα μπορούσε κάποιος να συζητήσει το βράδυ των εκλογών. Εκτιμώ ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάρουν μαζί γύρω στους 150 βουλευτές.

Για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Θεωρώ ότι έχουν πολύ συμβολικό χαρακτήρα οι υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Το μεν ΠΑΣΟΚ επειδή γνωρίζει και έχει συναίσθηση των βαρών που φόρτωσε την Ελλάδα, διάλεξε ένα Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών! Η δε ΝΔ που γνωρίζει πόσα «δούναι και λαβείν» την περιμένουν με τη Δικαιοσύνη, επέλεξε ένα δικαστικό!

Για το θέμα μισθοδοσίας του υποψηφίου του Καμμένου κ. Χήτου από την ΕΥΠ

Ο συνάδελφος κ. Χήτος ήταν μια ολόκληρη περίοδο στο παρελθόν, σε μια ειδική αποστολή στα σύνορα. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με την ΕΥΠ.

Μέχρι τώρα άκουγα ότι ήταν «κόμμα εισπρακτόρων». Σήμερα ακούω ότι ήταν και «κόμμα πρακτόρων». Δεν θέλω να το πιστέψω. Άκουσα τον κ. Γεωργαλά να ισχυρίζεται ότι είναι ο θεωρητικός του νέου κόμματος.

Εάν χρειαζόμαστε δάνεια από την εποχή της χούντας για να φτιάξουμε ένα νέο κόμμα το 2012, τότε είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.

Όταν διάβασα το επίμαχο βιβλίο πριν 15 χρόνια, είπα ότι αυτή ήταν μια θεαματική βελτίωση και ανάπτυξη της γραφίδας του κ. Καμμένου. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση! Τώρα διάβασα ότι το βιβλίο το είχε γράψει ο κ. Γεωργαλάς...

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα για αυτή την εργασία του.

Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορούν να είναι η έναρξη της πορείας και της καριέρας ενός νέου πολιτικού αρχηγού. Πρέπει να ξεκαθαριστούν πριν φτάσουμε στις κάλπες, για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.

Χρειάζεται απλώς μια άλλη χρηστή και σωστή διαχείριση της Ελλάδας

Η Ελλάδα πτώχευσε και πάλι στα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Δεκαπέντε μόλις χρόνια μετά από τη περιπέτεια αυτής της πτώχευσης, η Ελλάδα έκανε το έπος του 1912 που την διπλασίασε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να πτωχεύσει.

Χρειάζεται απλώς, μια άλλη χρηστή και σωστή διαχείριση.

Θα αλλάξει ο διαχειριστής και η Ελλάδα θα βρει πάλι το δρόμο της. Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι αυτοί οι δύο που την έριξαν στα βράχια, δεν μπορούν να είναι οι «ναυαγοσώστες». Να αποκλείσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που κυβέρνησαν μόνοι τους όλα αυτά τα χρόνια και μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν. Τέρμα αυτά τα κόμματα. Πάμε για άλλα. Θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να αισθάνεται πολύ καλύτερα αν δώσει δύναμη στους νουνεχείς και στους εχέφρονες που υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ