Εικόνες-σοκ: Η στιγμή που διασώστες βγάζουν ζωντανό έναν 16χρονο από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εικόνες-σοκ: Η στιγμή που διασώστες βγάζουν ζωντανό έναν 16χρονο από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες]

Διασώστες σώζουν 16χρονο αγόρι/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι εικόνες δύο μέρες μετά την τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς οι διασώστες ψάχνουν ακόμη για ζωντανούς στα ερείπια της πολυώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε.

Ο τραγικός απολογισμός, μέχρι στιγμής, είναι 14 νεκροί, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη άλλων 11 ανθρώπων, σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σήμερα ωστόσο ανασύρθηκε ζωντανός ένας 16χρονος, ο οποίος κατάφερε και επέζησε για δύο ολόκληρες μέρες μέσα στα συντρίμμια.

Την στιγμή που οι διασώστες σώζουν 16χρονο αγόρι από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη
Εικόνες-σοκ: Η στιγμή που διασώστες βγάζουν ζωντανό έναν 16χρονο από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μπορεί ο 16χρονος να κατάφερε να ανασυρθεί ζωντανός, ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη με τέσσερα ακόμη άτομα που βρέθηκαν σήμερα νεκρά.

Εικόνες-σοκ: Η στιγμή που διασώστες βγάζουν ζωντανό έναν 16χρονο από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Να σημειωθεί πως επτά γειτονικά κτίρια εκκενώθηκαν χθες, Πέμπτη, για λόγους ασφαλείας, ενώ εισαγγελείς στην Κωνσταντινούπολη διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης.

Εικόνες-σοκ: Η στιγμή που διασώστες βγάζουν ζωντανό έναν 16χρονο από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ