Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που καταρρέει το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που καταρρέει το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήρθε το συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει την στιγμή της κατάρρευσης του οκταώροφου κτιρίου στην συνοικία Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης.

Κόσμος περπατά στο δρόμο αμέριμνος, όταν ξαφνικά το κτίριο καταρρέει εκκωφαντικά πλάι τους γεμίζοντας ερείπια και σκόνη την ευρύτερη περιοχή. Οσοι περπατούσαν τρέχουν αλλόφρονες για να προφυλαχθούν.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σώμα της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της κατάρρευσης από την Τζουμχουριέτ:

Το οκταόροφο κτίριο που κτίστηκε το 1992 είχε 24 διαμερίσματα, τα οποία πιθανώς ήταν γεμάτα από ανθρώπους την ώρα της κατάρρευσης.

Τούρκοι χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι ακούγονται φωνές από τα συντρίμμια. Ο περιφερειάρχης είπε ότι σε εργαστήριο κλωστοϋφαντουργίας στο υπόγειο του κτιρίου εργάζονταν 25 άτομα, ενώ υπογράμμισε ότι δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για νεκρούς και τραυματίες, ωστόσο, πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα νεκρό, ενώ γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων τραυματιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ