Δαλάι Λάμα: Δεν πίνω, δεν καπνίζω, αλλά βλέπω γυναίκες στα όνειρα μου - iefimerida.gr

Δαλάι Λάμα: Δεν πίνω, δεν καπνίζω, αλλά βλέπω γυναίκες στα όνειρα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος άραγε μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα; Ποιός μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο θηλυκό σκέρτσο και το γυναικείο νάζι; Κανείς, ούτε καν ένας ευσεβής και πιστός θρησκευτικός ηγέτης, όπως είναι ο Δαλάι Λάμα.

Πειρασμός φαίνεται πως είναι οι γυναίκες ακόμη και για τον πνευματικό ηγέτη των Βουδιστών. Σε μια συνέντευξή του, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τα εσωτερικά διλήμματα που βιώνει όταν, σε αντίθεση με τα όσα προστάζει η θρησκεία του, ονειρεύεται αιθέριες υπάρξεις.

Στην συνέντευξη του αυτή ο Δαλάι Λάμα, δεν μίλησε σαν σοβαρός πολιτικός ηγέτης του Θιβέτ αντίθετα ήταν ευθύς, άμεσος και «μίλησε από ψυχής».

Πάντως αν εξαιρέσει κανείς αυτό το μικρό «ατόπημα» της σκέψης, όλη η υπόλοιπη ζωή του φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ασκητική, καθώς όπως δήλωσε πως δεν βλέπει ταινίες στην τηλεόραση, δεν ακούει μουσική, δεν έχει πάρει ποτέ φάρμακα και δεν πίνει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ