Γιαννοπούλου: Η Πέμη Ζούνη έκοψε και άλλη εκπομπή, στο Open -Μίλαγα για εκείνη - iefimerida.gr

Γιαννοπούλου: Η Πέμη Ζούνη έκοψε και άλλη εκπομπή, στο Open -Μίλαγα για εκείνη

Η Μπέσση Γιαννοπούλου με την Πέμη Ζούνη/Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα μεταξύ της ηθοποιού Πέμης Ζούνη και της πρώην συνεργάτη της και θεατρικής παραγωγού Μπέσσυς Γιαννοπούλου.

Η θεατρική παραγωγός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στο OPEN, η εκπομπή είχε μαγνητοσκοπηθεί κανονικά και θα έπαιζε χθες το βράδυ. Τελικά όμως, δεν βγήκε στον αέρα ποτέ! Ο λόγος;

Όπως αναφέρει η Μπέσσυ Γιαννοπούλου σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Πέμη Ζούνη δεν επέτρεψε να βγει η συγκεκριμένη στον αέρα, καθώς επικαλέστηκε προσωπικά δεδομένα.

«Για μια ακόμα φορά ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Να κοπεί η φωνή μου. Καλυπτόμενοι πίσω από τα προσωπικά δεδομένα Ποια προσωπικά δεδομένα; Αυτά που η άλλη πλευρά έχει δώσει στην δημοσιότητα εδώ και ένα χρόνο;;; Φοβάται να ακουστεί η αλήθεια;;; Το να κρύβεις την πραγματικότητα και να κρύβεσαι πίσω από προσωπικά δεδομένα δεν είναι η λύση. Γιατί η αλήθεια θα λάμψει αργά η γρήγορα !! “Αν έχεις την ικανότητα να αγαπάς, αγάπησε πρώτα Τον εαυτό σου” - Μπουκόφσκι», έγραψε η θεατρική παραγωγός στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού, η κ. Γιαννοπούλου που κατηγορείται από την κ. Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη γνωστή ηθοποιό, για τη δικαστική τους διαμάχη, ενώ θα την ακούγαμε να παραδέχεται πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Ωστόσο, ούτε αυτή η εκπομπή προβλήθηκε ποτέ, και η θεατρική παραγωγός, και πάλι μέσα από ανάρτησή της στο facebook άφησε να εννοηθεί πως υπεύθυνη για αυτό ήταν η Πέμη Ζούνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ