Σάλος: Η Γιαννακοπούλου κατηγορεί την Πέμη Ζούνη ότι την έκοψε από εκπομπή - iefimerida.gr

Σάλος: Η Γιαννακοπούλου κατηγορεί την Πέμη Ζούνη ότι την έκοψε από εκπομπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαμαρτυρία της για το κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη εξέφρασε η Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Η Γιαννοπούλου, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην συνεργάτιδα της Πέμης Ζούνη, με την οποία εκκρεμεί δικαστική διαμάχη, όπως είχε προαναγγελθεί και από το σχετικό Δελτίο Τύπου του Alpha θα ήταν καλεσμένη στη χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Alpha, Η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη ενώ θα την ακούγαμε να παραδέχεται πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη.

Ωστόσο η Μπέσσυ Γιαννοπούλου δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η Μπέσσυ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την έντονη ενόχλησή της για το συγκεκριμένο περιστατικό, γράφοντας: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…».

Σάλος: Η Γιαννακοπούλου κατηγορεί την Πέμη Ζούνη ότι την έκοψε από εκπομπή | iefimerida.gr 0

Η ραδιοφωνική παραγωγός αφήνει να εννοηθεί πώς υπεύθυνη για το κόψιμο της συνέντευξής της από την εκπομπή είναι η Πέμη Ζούνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ