Η Μέγκαν Μαρκλ στο κόκκινο χαλί -Με οσκαρικό στιλ, εγκυμονούσας [εικόνες]

Καμία εγκυμοσύνη δεν φαίνεται ότι μπορεί να πτοήσει την Μέγκαν Μαρκλ.

Η δούκισσα του Σάσεξ, παρέα με τον πρίγκιπα Χάρι, μετά από ένα σερί τριών πρωινών εμφανίσεων, περπάτησαν και στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Endeavor Fund, σε μια γιορτή που είχε στηθεί να τιμήσουν τα επιτεύγματα στρατιωτικών βετεράνων που παρά τους τραυματισμού τους κατάφεραν να προχωρήσουν παρακάτω στη ζωή τους και να διακριθούν σε αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Και η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια από τις πιο χολιγουντιανές της εμφανίσεις. Μακριά από βασιλικά πρωτόκολλα αλλά και το... βρετανικό στιλ, η δούκισσα του Σάσεξ θυμήθηκε τις ρίζες της, την καταγωγή της αλλά και τη δουλειά πο έκανε μέχρι πριν ένα χρόνο και ντύθηκε όπως ακριβώς θα ντυνόταν μια σταρ του Χόλιγουντ αν έπρεπε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τι φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ; Ο,τι πιο απλό και κλασικό: Μαύρη φούστα, λευκό πουκάμισο, μαύρα mules, χαμηλό σινιόν. Και ήταν απλά εκπληκτική.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε μια μακριά μαύρη φούστα -με εντυπωσιακό σκίσιμο- και ένα λευκό κλασικό πουκάμισο. Το σύνολο ήταν ενιαίο, σαν σύνολο, αφού ήταν custom made για την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ από τον αγαπημένο της οίκο μόδας Givenchy. Το λουκ συμπλήρωνε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μαύρα με χρυσές λεπτομέρειες mules Aquazzura.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έμοιαζαν χαλαροί στο πάρτι που προηγήθηκε των βραβείων. Κάποια στιγμή ο Χάρι ακούστηκε να λέει: «Υπάρχει ένα βαρύ μωρό εδώ», αναφερόμενος προφανώς στο μωρό που περιμένουν με την δούκισσα του Σάσεξ. Η Μέγκαν Μαρκλ από την πλευρά της, κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει: «Θα γίνει ένας τέλειος μπαμπάς».

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Ρος Κεμπ, αποκάλυψε στη συνέχεια για το νέο του σκυλάκι, ένα λαμπραντόρ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως είπε, ενθουσιάστηκε. «Μου είπαν ότι και εκείνοι έχουν έναν σκύλο και τους είπα ότι και εμείς είχαμε ένα σκυλάκι πριν αποκτήσουμε το πρώτο μας αγόρι. Πρόκειται για μια προετοιμασία πριν έρθει το μωρό και αρχίσεις να αλλάζεις πάνες και να το ταΐζεις».

Φωτογραφίες: Splash, Getty, AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ