Η Μέγκαν Μαρκλ τους στοιχίζει λίγο ακριβά -Ρούχα 16.000 ευρώ μέσα σε τρεις ημέρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ τους στοιχίζει λίγο ακριβά -Ρούχα 16.000 ευρώ μέσα σε τρεις ημέρες [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ (Φωτογραφία:Marc Giddings/Pool via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μπήκε με αέρα ανανέωσης στο παλάτι και να υπερασπίστηκε το στιλ της στις πρώτες της εμφανίσεις, ωστόσο όλο αυτό ξεθώριασε γρήγορα και η νέα δούκισσα υπέκυψε στους κανόνες του παλατιού.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που λέγεται από πολλούς ότι αντιγράφει το στιλ της Κέιτ Μίντλετον, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε τρεις δημόσιες εμφανίσεις και φυσικά τα outfits της δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Η εγκυμονούσα δούκισσα του Σάσεξ προχώρησε σε τρεις πολύ κομψές εμφανίσεις που κόστισαν περίπου 14.100 λίρες (ήτοι περίπου 16.000 ευρώ), σύμφωνα με την Daily Mail.

Την Τετάρτη, η Μέγκαν επισκέφθηκε το Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας ως η νέα βασιλική υπεύθυνη. Για την εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει ένα nude Brandon Maxwell σύνολο, φόρεμα με σακάκι, αξίας 3.732 λιρών. Το σύνολο το συνδύασε με ψηλοτάκουνες Aquazzura γόβες των 440 λιρών και με clutch της Carolina Herrera, 805 λιρών.

H Μέγκαν επισκέφθηκε το Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας
Για την εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει ένα nude Brandon Maxwell σύνολο

Στην επόμενη εμφάνισή της, που συναντήθηκε με φοιτητές και ακαδημαϊκούς της Ενωσης Κοινοπολιτειακών Πανεπιστημίων, η Μέγκαν επέλεξε τον οίκο Givenchy που τόσο αγαπά. Αυτή τη φορά πόνταρε σε μαύρο παλτό (2.120 λιρών), πλισέ φόρεμα στην ίδια απόχρωση (τουλάχιστον 2.000) και nude Manolo Blahnik γόβες (625 λιρών). Στο σύνολό της χάρισε λάμψη σκουλαρίκια Dean Davidson και βραχιόλι Wwake, σύνολο 762 λιρών. Το λουκ άγγιξε τις 5.507 λίρες.

Η δούκισσα του Σάσεξ συναντήθηκε με φοιτητές και ακαδημαϊκούς της Ενωσης Κοινοπολιτειακών Πανεπιστημίων
Αυτή τη φορά φόρεσε μαύρο παλτό, πλισέ φόρεμα και nude Manolo Blahnik γόβες

Στο Μπρίστολ, την Παρασκευή, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της με φανταστικό μαύρο Oscar de la Renta midi φόρεμα με animal print από μετάξι, με μακριά μανίκια, διαφάνειες, και V neckline. Το φόρεμα αγγίζει τις 2.235 λίρες ενώ τώρα που είναι σε έκπτωση η τιμή του φτάνει τις 1.401 λίρες. Η κομψή δούκισσα το συνδύασε με μαύρο παλτό Vintage William (675 λίρες) και λαδί suede Sarah Flint μπότες (531 λίρες), γάντια και τσάντα Ralph Lauren αξίας 600 λίρων. Κόστος 3.702 λίρες.

Στο Μπρίστολ, την Παρασκευή, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της
Το φανταστικό Oscar de la Renta midi φόρεμα με animal print από μετάξι

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ