Νεφώσεις και σποραδικές βροχές την Παρασκευή - iefimerida.gr

Νεφώσεις και σποραδικές βροχές την Παρασκευή

Νεφώσεις και σποραδικές βροχές την Παρασκευή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεφώσεις, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για την Παρασκευή, ενώ παρόμοια φαινόμενα θα επικρατούν και το Σαββατοκύριακο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ στην Θεσσαλία την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ