Οσκαρ 2019: Θα έχει τελικά παρουσιαστές η τελετή απονομής - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Θα έχει τελικά παρουσιαστές η τελετή απονομής

Τελικά θα έχει παρουσιαστές η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ δεν θα έχει επίσημο οικοδεσπότη μετά την ανακοίνωση της προέδρου του ABC Entertainment, ήρθε η ανατροπή.

Πριν από λίγες ώρες, η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι τελικά, η 91η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ θα έχει παρουσιαστές! Αυτοί, δεν είναι άλλοι από τους περσινούς νικητές στις κατηγορίες Α' και Β' γυναικείου και ανδρικού ρόλου.

Πρόκειται για τους Άλισον Τζάνει, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γκάρυ Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ.

«Οι Άλισον Τζάνει, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γκάρυ Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ, άκουσαν πέρυσι το όνομα τους να ανακοινώνεται και έλαβαν το χρυσό αγαλματίδιο. Φέτος θα βοηθήσουν να γίνουν πραγματικότητα περισσότερα όνειρα», ανέφερε το tweet της Ακαδημίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα είναι οι παρουσιαστές της φετινής τελετής», προσθέτει.

Last year, Allison Janney, Frances McDormand, Gary Oldman and Sam Rockwell had their names read from an envelope and they took home Oscar gold.

This year, they'll help make more dreams come true.

We're thrilled to announce they'll be presenters at this year's show. #Oscars

Ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι αποφάσισε να μην παρουσιάσει την 91η τελετή των βραβείων 'Οσκαρ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας εκατοντάδων ομοφοβικών αστείων που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

Η Κάρι Μπεργκ του ABC, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες, ότι η απόφαση να μην υπάρξει οικοδεσπότης στη φετινή τελετή λήφθηκε μετά τον "χαμό" που ακολούθησε η αποχώρηση του Κέβιν Χαρτ. Τελικά όμως, όλα άλλαξαν.

Μόλις μια φορά στο παρελθόν, το 1989, η τελετή απονομής των βραβείων 'Όσκαρ έχει πραγματοποιηθεί χωρίς οικοδεσπότη.

Οι περσινοί νικητές των Όσκαρ και φετινοί παρουσιαστές της τελετής (Φωτο: Jordan Strauss/Invision/AP)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ