Μοντέρνα νεράιδα στα Αναφιώτικα η Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέρνα νεράιδα στα Αναφιώτικα η Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες]

Η Χριστίνα Μπόμπα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του Survivor, η Χριστίνα Μπόμπα όμως περνάει κι εκείνη καλά.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, που την βλέπουμε να ποζάρει όλο νάζι και σκέρτσο, σαν μοντέρνα νεράιδα στα Αναφιώτικα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υπάρχει μια περιοχή στην Αθήνα που θυμίζει κάτι από όνειρο, κάτι από νησί, κάτι από παραμύθι... τα Αναφιώτικα! ... μια γραφική λιλιπούτεια συνοικία που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στην βορειανατολική πλευρά του βράχου της Ακρόπολης! Ντυμένη σαν νεράιδα από τη μια και μοναδική @atelierloukia #exploreyourowncity #greece #athensga #anafiotika . @nikos_tzanopoulos_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις 5 Φεβ, 2019 στις 10:32 πμ PST

Στην ανάρτησή της, η Χριστίνα Μπόμπα, έγραψε: «Υπάρχει μια περιοχή στην Αθήνα που θυμίζει κάτι από όνειρο, κάτι από νησί, κάτι από παραμύθι… τα Αναφιώτικα! … μια γραφική λιλιπούτεια συνοικία που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στην βορειανατολική πλευρά του βράχου της Ακρόπολης! Ντυμένη σαν νεράιδα από τη μια και μοναδική @atelierloukia #exploreyourowncity #greece #athensga #anafiotika».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ