Υποχωρεί η κακοκαιρία: Στην Εύβοια η περισσότερη βροχή -Η νύχτα μέρα από τις αστραπές στο νότιο Αιγαίο - iefimerida.gr

Υποχωρεί η κακοκαιρία: Στην Εύβοια η περισσότερη βροχή -Η νύχτα μέρα από τις αστραπές στο νότιο Αιγαίο

Βροχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο επηρεάζει τον καιρό της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες, απομακρύνεται πλέον προς τα ανατολικά.

Αποτέλεσμα, τα φαινόμενα στη διάρκεια της Πέμπτης να υποχωρήσουν και να περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημαντικά ύψη βροχής από τα μεσάνυχτα έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ/Meteo στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να σημειώνονται στην Εύβοια (50 χιλιοστά στη Στενή), στην Κεντρική Στερεά και στο Νότιο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα συνοδεύονται από ηλεκτρική δραστηριότητα, κυρίως στο Νότιο Αιγαίο, όπως σε διάστημα περίπου δέκα ωρών καταγράφηκαν 120 κεραυνοί από το δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του ΕΑΑ/Meteo.
Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένονται ενισχυμένοι σήμερα, φτάνοντας στο Βόρειο και το Δυτικό Αιγαίο τα 7-8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ