Τα ελληνικά τέρατα στο Μουσείο Μπενάκη - iefimerida.gr

Τα ελληνικά τέρατα στο Μουσείο Μπενάκη

Μουσείο Μπενάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωτότυπη και ιδιαίτερα μοντέρνα έκθεση τέχνης με φιγούρες από την ελληνική μυθολογία, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο εξωτερικό, θα φιλοξενήσει το Μουσείο Μπενάκη.

Στην έκθεση με τίτλο «Τα Ελληνικά Τέρατα», η ομάδα σχεδιαστών από την Θεσσαλονίκη προσπαθεί με δημιουργικότητα, ταλέντο και πολυ χιούμορ να ασχοληθεί με την πολιτική οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας μας και να προβληματίσει το κοινό για τα κακά Ελληνικά στερεότυπα.

Τα ελληνικά τέρατα στο Μουσείο Μπενάκη | iefimerida.gr 0

Το γραφείο οπτικής επικοινωνίας Beetroot Desing Group, το οποίο απέσπασε την υψηλότερη διάκριση στο χώρο του επικοινωνιακού design παγκοσμίως ανάμεσα σε 6.468 συμμετέχοντες (red dot Communication Design Award – Agency of the Year για το 2011).

Στην έκθεση, που είναι έντονα επηρεασμένη από την πλούσια ελληνική μυθολογία, θα υπάρχουν και στοιχεία από τεχνολογία, ποίηση και φιλοσοφία.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 27 Απριλίου έως τις 29 Ιουλίου 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ