Διακοπές νερού αύριο σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Διακοπές νερού αύριο σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης

διακοπή νερού/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα υδροδότησης θα υπάρχουν αύριο, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, λόγω εργασιών επισκευής αγωγού.

Όπως ενημερώνει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, λόγω πτώσης πίεσης στις περιοχές Βότση και Αλλατίνη του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και Αγίου Παντελεήμονα και κέντρου Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς θα εκτελούνται εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής λόγω διαρροής επί των οδών Καραϊσκάκη Γεωργίου – Γεννηματά Γιώργου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και όπως διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ