Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ αντιδρά σε μια πολύ δυνατή κλωτσιά του μωρού της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ αντιδρά σε μια πολύ δυνατή κλωτσιά του μωρού της [βίντεο]

Η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσες έχετε γεννήσει, σίγουρα έχετε βρεθεί προ εκπλήξεως όταν το μωρό στην κοιλιά σας, σας ρίχνει μια δυνατή κλωτσιά ενώ είστε σε δημόσιο χώρο και προσπαθείτε να κρύψετε την αντίδρασή σας. Το ίδιο συνέβη και στην Μέγκαν Μαρκλ.

Η δούκισσα του Σάσεξ δέχθηκε μια πολύ δυνατή κλωτσιά από το μωρό της κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο Μπρίστολ την περασμένη Παρασκευή.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Instagram «@ charry_meghan_updates», η Μέγκαν φαίνεται να κοιτάζει προς τα κάτω και να παίρνει μια βαθιά ανάσα την ώρα που διακρίνεται να κλωτσά την κοιλιά της το μωρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

WOW! Look at this! The precious moment Baby Sussex kicked Meghan’s lungs out of her He/she really wants to come out to meet us people! No wonder mummy needs to hold to calm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry supporters (@harry_meghan_updates) στις 4 Φεβ, 2019 στις 3:45 μμ PST

Οι θαυμαστές της Μέγκαν, ενθουσιάστηκαν με το αξιολάτρευτο βίντεο και έγραψαν: «Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κλωτσιά.... Ανυπομονώ να έρθει στον κόσμο το μωρό» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «αυτό το μωρό είναι ήδη έτοιμο για βασιλικές υποχρεώσεις».

Η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη και η ίδια έχει δηλώσει σε θαυμάστριά της πως η νέα άφιξη αναμένεται στα τέλη Απριλίου.

Την ίδια ώρα κι ενώ οι φήμες έλεγαν ότι η Μέγκαν θα προτιμήσει να γεννήσει στο νοσοκομείο Frimley Park που είναι κοντά στο νέο σπίτι όπου θα μετακομίσει λίαν συντόμως με τον σύζυγό της, μάλλον τελικά θα προτιμήσει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο Lindo Wing όπου γέννησε τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Κέιτ Μίντλετον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ