Η Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει την Κέιτ Μίντλετον σε όλα -Και αυτό είναι η απόδειξη - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει την Κέιτ Μίντλετον σε όλα -Και αυτό είναι η απόδειξη

Η Μέγκαν Μαρκλ θα γεννήσει στο Lindo Wing. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικασίες για το πού θα γεννήσει τελικά το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ δίνουν και παίρνουν με τα βρετανικά μέσα να ισχυρίζονται πως θα απαρνηθεί το μαιευτήριο που έφερε στον κόσμο τα παιδιά της η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφερε στον κόσμο και τα δυο της παιδιά στο συγκεκριμένο μαιευτήριο

Ως επιχείρημα μάλιστα, χρησιμοποιούν το γεγονός πως το μαιευτήριο Lindo Wing απέχει περίπου μία ώρα από το σπίτι που ετοιμάζονται να μετακομίσουν ο Χάρι και η Μέγκαν στο Φρόγκμορ.

Τώρα, όμως, γίνεται γνωστό πως το συγκεκριμένο μαιευτήριο έχει πει στο προσωπικό του να μην ζητήσουν άδειες για τον Απρίλιο, προκαλώντας εικασίες πως το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας του Σάσεξ θα γεννηθεί τελικά στο Λονδίνο.

Η 7 μηνών Μέγκαν αποκάλυψε σε μια επίσκεψη στο Μπίρκενχεντ τον περασμένο μήνα πως το μωρό της αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Η κλινική μαιευτικής Lindo Wing στο St. Mary's Hospital

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καθώς και τα τρία παιδιά της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκαν όλοι στο μαιευτικό τμήμα του νοσοκομείου St. Mary’s στο Πάντινγκτον.

Οι οδηγίες στο προσωπικό του νοσοκομείου δείχνουν πως και η 37χρονη Μέγκαν θα ακολουθήσει το παράδειγμα, αναφέρει η Daily Telegraph. Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Το προσωπικό του Lindo Wing κλήθηκε να μην κάνει διακοπές τον Απρίλιο. Όλοι νομίζουν ότι έχει να κάνει με το βασιλικό μωρό αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει τίποτα».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ στην γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Η τιμή μιας σουίτας δύο δωματίων, με το ένα χρησιμοποιείται ως σαλόνι, είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, αλλά πριν από πέντε χρόνια κόστιζε 6.265 λίρες για διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση με διεθνή κανάλια, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, ψυγείο, δωρεάν ίντερνετ και μια επιλογή από ημερήσιες εφημερίδες.

Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται εκείνη την ημέρα και υπάρχει ακόμη και η υπηρεσία απογευματινού τσαγιού, για να γιορτάσουν οι γονείς της νέα άφιξή τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γεννήθηκε εκεί το 1982, ο πρίγκιπας Χάρι το 1984, ο πρίγκιπας Τζορτζ το 2013, η πριγκίπισσα Σάρλοτ το 2015 και ο πρίγκιπας Λούις το 2018.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ