Τα crocs τώρα έγιναν και τσάντα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα crocs τώρα έγιναν και τσάντα [εικόνες]

Τα crocs και σε τσάντα! Φωτογραφία: Pizzaslime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μάρκα που κάποτε χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από συνταξιούχους, έχει υποβληθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν μοντέρνο εκσυγχρονισμό. Τα διάσημα crocs που όλοι μισούμε να αγαπάμε, έχουν αναγεννηθεί χάρη στον οίκο Balenciaga.

Οι σχεδιαστές του οίκου μόδας μετέτρεψαν τα κακάσχημα αυτά παπούτσια σε ένα μοδάτο (;) αξεσουάρ. Ποιος μπορεί άλλωστε, να ξεχάσει εκείνο το ζευγάρι τρύπατα crocs που παρουσιάστηκε στην ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Balenciaga και που παρά την τιμή τους (850 δολάρια), ξεπούλησε προτού καν βγει στα καταστήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crocs Shoes (@crocs) στις 1 Οκτ, 2017 στις 8:23 πμ PDT

Τώρα όμως τα crocs θέλουν να εισβάλλουν σε μια νέα αρένα – στις τσάντες! Η γνωστή εταιρεία συνεργάστηκε με την μάρκα PizzaSlime, με έδρα το Λος Άντζελες και μετέτρεψαν τα κακάσχημα αυτά παπούτσια σε μια τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PIZZASLIME (@pizzaslime) στις 4 Φεβ, 2019 στις 7:20 μμ PST

Το τσαντάκι ώμου κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και πρόκειται ουσιαστικά για μια τσάντα που μοιάζει με ένα μεγάλο παπούτσι crocs το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα λουρί και φερμουάρ (για να μην πέφτουν από μέσα τα πράγματά σας).

Η unisex τσάντα διατίθεται σε κίτρινο και μαύρο χρώμα και συνοδεύεται με 7 διαφορετικά σχεδιάκια για να βάλετε επάνω στις τρύπες του παπουτσιού. Είστε έτοιμοι να δώσετε 300 δολάρια για αυτό το μοναδικό σχέδιο;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Crocs παπούτσια τσάντα Balenciaga pizzaslime
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ