Ο Καμμένος αφήνει «ορθάνοιχτη» την πόρτα για προσχώρηση του Κουκούτση της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Ο Καμμένος αφήνει «ορθάνοιχτη» την πόρτα για προσχώρηση του Κουκούτση της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό άφησε ο Πάνος Καμμένος το ενδεχόμενο να ανοίξει τις πόρτες των ΑΝΕΛ στον πρώην χρυσαυγίτη Δημήτρη Κουκούτση, όπως αποκάλυψε πρώτο το iefimerida.

Αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει συζήτηση μαζί του, αν και πήρε αποστάσεις από το παρελθόν του κ. Κουκούτση λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο... πρόσθεσε όμως με νόημα ότι δεν έχει δει και διαπιστώσει από πλευράς του Δ. Κουκούτση κινήσεις που να τον εντάσσουν στους ναζί...

«Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ξέρω από το 1981, όταν ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο».

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, συνέχισε τον πετροπόλεμο εναντίον της κυβέρνησης, και αυτή τη φορά τα έβαλε με τη στάση που κρατά η κυβέρνηση Τσίπρα σε σχέση με το καθεστώς Μαδούρο. Η στάση της, είπε, συμπίπτει με τη στάση της Τουρκίας. «Δεν μπορεί λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων να βγαίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να κάνουν δηλώσεις υπέρ του Μαδούρο», τόνισε.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας είπε ακόμα ότι δεν απειλεί με αποκαλύψεις την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και χαρακτήρισε «ανοησίες» τα σενάρια ότι αυτός κυκλοφόρησε την ιστορία με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες. «Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω δημοσίως», είπε.

Αλλά πρόσθεσε ότι ο πόλεμος με τον Νίκο Κοτζιά θα συνεχιστεί, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός τον απομάκρυνε γιατί γνώριζε την εμπλοκή του Σόρος με τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών και ότι μάλιστα όταν μίλησε για το θέμα αυτό με τον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι δεν υπάρχει ποινικό θέμα, αλλά πολιτικό.

Οι Γέροντες του Μαξίμου

Σχολιάζοντας τους 6 πρόθυμους βουλευτές που δήλωσαν ότι η ψήφος τους θα προσμετράται, όποιο κι αν είναι το νομοσχέδιο...στην ψήφο της πλειοψηφίας, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε: Μόνο στην Σοβιετική Ένωση οι βουλευτές ενέκριναν νόμους που δεν είχαν δει.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας απέδωσε στους «γέροντες» του Μεγάρου Μαξίμου», την κίνησε της συλλογής επιστολών από τους έξι βουλευτές.

Ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διευκρίνισε πως αναφέρεται στους Αλέκο Φλαμπουράρη και Θανάση Κρατερό, οι οποίοι, όπως είπε, είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι, αλλά λειτουργούν όπως οι κεντρικές επιτροπές του ΚΚΕ.

Μάλιστα, ο κύριος Καμμένος στην ίδια συνέντευξή του στο Open, είπε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον κύριο Ζουράρι, μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής: «Όταν του μίλησα μου είπε με έχουν πάρει 50 φορές τηλέφωνο και μου ζητούν να τους γράψω μια επιστολή που να λέω πως θα ψηφίσω όσα είχαμε συμφωνήσει και με ρώτησαν αν μπορώ να το κάνω γραπτώς, για να μην υπάρχει ζήτημα με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Οσο για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, τον κάλεσε παρά τα προβλήματα με το αυτοκίνητο...να παραδώσει την έδρα του.

«Ο Παπαχριστόπουλος είχε δηλώσει ότι διαφωνώ με το κόμμα μου, και θα παραδώσω την έδρα μου. Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα με το αυτοκίνητό του που προέκυψαν, αλλά εάν τηρήσει όσα υποστήριξε δημόσια, θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του» πρόσθεσε και τόνισε: «Εγώ τον πίεσα να παραμείνει γιατί έντιμα είχε πει ότι θέλει να παραδώσει την έδρα του, το θέμα είναι τώρα του κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Κουίκ και ή θα παραμείνει υπουργός χωρίς έδρα ή θα του ζητήσουν να πάρει προίκα μαζί του και την έδρα.

Διαφωνεί με την Μέρκελ

Κατά τα λοιπά, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υποκύπτει στις επιταγές της Μέρκελ και στην παγκοσμιοποίηση, την ίδια στιγμή που οι ΑΝΕΛ λένε «όχι», ενώ χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας, στο ταξίδι του στην Τουρκία, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ, που εξόντωσε, όπως είπε, τους Ποντίους.

«Δεν θα μου άρεσε να δω τον Τσίπρα να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του σφαγέα των Ποντίων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ