Πληροφορίες ότι ο Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής προσχωρεί στους ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Πληροφορίες ότι ο Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής προσχωρεί στους ΑΝΕΛ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από την ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης / Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουλευτές πηγαίνουν και έρχονται από την μία ΚΟ στην άλλη, στη Βουλή.

Μετά τους 6 πρόθυμους βουλευτές που προσέφεραν την ψήφο τους στην κυβερνητική πλειοψηφία, πληροφορίες κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Στους διάδρομους της Βουλής, μόλις άρχισε να ακούγεται η πιθανότητα προσχώρησης ανεξάρτητου βουλευτή στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ξεκίνησε το «σαφάρι» για τον εντοπισμό του.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είναι προς... μετεγγραφή είναι πέντε: Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο ίδιος ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στο Open, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του iefimerida για την ενδεχόμενη προσχώρηση Κουκούτση στους ΑΝΕΛ, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μένει λοιπόν να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ