Θεσσαλονίκη: Πέντε πορείες και συγκεντρώσεις σήμερα, Τρίτη - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πέντε πορείες και συγκεντρώσεις σήμερα, Τρίτη

Εικόνα αρχείου / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κινητοποιήσεων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην Παλιά Παραλία, το τουρκικό προξενείο, στο μνημείο Λαμπράκη, στο άγαλμα Βενιζέλου και στην Καμάρα.

Οι πρώτοι που βγαίνουν στο δρόμο -ήδη από τις 8:00- είναι μέλη της Πρωτοβουλίας Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί θα συγκεντρωθούν στο 87ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στην Παλιά Παραλία, διαμαρτυρόμενοι για την ακύρωση σεμιναρίων συντονιστών εκπαιδευτικού έργου που αφορά την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας

Λίγες ώρες αργότερα, στις 11:00, συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν έως από το τουρκικό προξενείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Κούρδους της Ροζάβα.

Ταυτόχρονα, μέλη του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο μνημείο Λαμπράκη, για να διαμαρτυρηθούν για τις συμβάσεις στα φροντιστήρια.

Θα ακολουθήσει στις 19:00 το απόγευμα, συγκέντρωση της ΚΝΕ στο άγαλμα Βενιζέλου, με σκοπό να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Βενεζουέλας.

Την ίδια ώρα, στην Καμάρα, θα μαζευτούν ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου για να διαδηλώσουν ενάντια στην πατριαρχία και την καταπίεση των γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ