ΝΔ σε Μαξίμου: 2 βουλευτές υβρίδια στα 6 δεκανίκια του Τσίπρα -Ταυτόχρονα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση - iefimerida.gr

ΝΔ σε Μαξίμου: 2 βουλευτές υβρίδια στα 6 δεκανίκια του Τσίπρα -Ταυτόχρονα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Απάντηση της ΝΔ στις κυβερνητικές πηγές/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε η Πειραιώς, απαντώντας στο Μαξίμου για το επιχείρημα ότι «κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού», έπειτα από την προσχώρηση των 6 βουλευτών στην κυβερνητική πλειοψηφία.

«Με την παράδοση της συνείδησης των προθύμων, η κυβέρνηση γίνεται κουρελού και με τη βούλα», αναφέρουν πηγές της Πειραιώς, που επισημαίνουν ότι ανάμεσα στους 6 είναι και δύο βουλευτές «υβρίδια».

Η αναφορά είναι για τον Κώστα Ζουράρι και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο οι οποίοι, σημειώνει η Πειραιώς, ανήκουν ταυτόχρονα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

«Αν κάτι ωστόσο πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια κοινοβουλευτικά χρονικά είναι ότι ανάμεσα στα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα μπορεί κανείς να βρει και δύο βουλευτές υβρίδια, καθώς οι κ.κ Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος ισχυρίζονται ότι θα ανήκουν ταυτοχρόνως και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ