ΝΔ: Tα 6 δεκανίκια του Τσίπρα εκχώρησαν εν λευκώ τη συνείδησή τους -Ντροπή και ευτελισμός - iefimerida.gr

ΝΔ: Tα 6 δεκανίκια του Τσίπρα εκχώρησαν εν λευκώ τη συνείδησή τους -Ντροπή και ευτελισμός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η απόφαση των 6 βουλευτών να προσχωρήσουν στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει κοινοβουλευτική ντροπή άνευ προηγουμένου να όσα συμβαίνουν, ενώ τονίζει πως το «σημερινό πληρεξούσιο είναι συνταγματικά ανυπόστατο».

«Τα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα εκχώρησαν εν λευκώ τη συνείδησή τους», τονίζει η ΝΔ, που υπογραμμίζει ότι δεν θα επιτρέψει αυτό τον κοινοβουλευτικό ευτελισμό. «Η κυβέρνηση κουρελού παραμένει κυβέρνηση μειοψηφίας και να ξέρουν άπαντες ότι θα τίθενται διαρκώς και επώνυμα προ των ευθυνών τους», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η κοινοβουλευτική ντροπή που παρακολουθούμε δεν έχει προηγούμενο. Τα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα εκχώρησαν εν λευκώ τη συνείδησή τους, δηλώνοντας εκ προοιμίου ότι θα ψηφίζουν ό,τι και να φέρει στη βουλή.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει αυτόν τον κοινοβουλευτικό ευτελισμό. Το σημερινό πληρεξούσιο είναι συνταγματικά ανυπόστατο. Η κυβέρνηση κουρελού παραμένει κυβέρνηση μειοψηφίας και να ξέρουν άπαντες ότι θα τίθενται διαρκώς και επώνυμα προ των ευθυνών τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ βουλευτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ