Τραγωδία στην Καλαμάτα: Το σπαρακτικό «αντίο» του συζύγου της 46χρονης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Το σπαρακτικό «αντίο» του συζύγου της 46χρονης [εικόνες & βίντεο]

Η αδικοχαμένη Αδαμαντία Κωνσταντινέα με τον σύζυγό της / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του σπαρακτικό «αντίο», προς την αγαπημένη του Αδαμαντία που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία στην Καλαμάτα, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, είπε μέσα από λίγα και μεστά λόγια ο σύζυγός της.

Στο μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στου Facebook, μαζί με μια φωτογραφία τους, ο σύζυγος της 46χρονης Αδαμαντίας Κωνσταντινέα, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά αναφέρει:

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που αφήνεις πίσω σου, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη και τη στοργή με την οποία μεγάλωσες τα παιδιά μας, τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να σε αγαπώ μέχρι να τερματίσει και το δικό μου ταξίδι. Ενα ταξίδι που ονειρευόμασταν να το φτάσουμε μαζί ως το τέρμα αλλά... Καλό παράδεισο καρδιά μου και καλή αντάμωση».

Η ανάρτηση με το «αντίο» του συζύγου / Φωτογραφία: YouTube

Ο συντετριμμένος σύζυγος άφησε και ένα μικρό «ραβασάκι», με λίγα λουλούδια, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η πολυαγαπημένη του Ντία.

To σημείωμα που άφησε ο σύζυγος μπροστά στην ταβέρνα / Φωτογραφία: YouTube

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η άτυχη Αδαμαντία ήταν συγγενής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην ταβέρνα «Διόνυσος» τις ζωές τους έχασαν δύο ακόμη γυναίκες: η 53χρονη Ελένη Μπιτσώνη-Κουβάτσου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, και η 52χρονη Ελένη Πανουσοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ