Το ΠΑΣΟΚ πρεσάρει τη ΝΔ για τα τηλεοπτικά debates - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ πρεσάρει τη ΝΔ για τα τηλεοπτικά debates

Το ΠΑΣΟΚ πρεσάρει  τη ΝΔ για τα τηλεοπτικά debates
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στάση της Νέας Δημοκρατίας κατά την σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που θα συζητήσει τα προεκλογικά debates περιμένει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Η Ιπποκράτους είναι αποφασισμένη ανεξάρτητα από την έκβαση της σημερινής συνεδρίασης να στριμώξει και να εκθέσει πολιτικά την Νέα Δημοκρατία για την επιδίωξή της να αποφύγει δια της... διολισθήσεως την διενέργεια debate και πρωτίστως την τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ΠΑΣΟΚ κλιμάκωσε χθες την κριτική, δια του προέδρου του, στοχοποιώντας μάλιστα τον κ. Σαμαρά στον οποίο ουσιαστικά καταλόγισε φόβο και αδυναμία να αντεπεξέλθει σε τηλεοπτικο διάλογο. Κι αυτό γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι λόγω ασφυκτικών προγραμμάτων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνουν ντιμπέιτς και μάλιστα περισσότερα από δύο. Μάλιστα τα προγράμματα Βενιζέλου-Σαμαρά έχουν σχεδόν «κλείσει» ενώ πηγές της Συγγρού έλεγαν ότι έχει καλυφθεί και το κενό της ερχόμενης Τρίτης που υπήρχε στον προεκλογικό σχεδιασμό του προέδρου της ΝΔ.

Σκέφτονται ανοικτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Στο μεταξύ «ωριμάζει» στο ΠΑΣΟΚ η ιδέα να επιχειρηθεί τελικώς ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή 4 Μαϊου. Οι επιτελείς της Ιπποκράτους θεωρούν ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να πάρει αέρα μέσα από μία συγκέντρωση που αν χαρακτηριστεί πετυχημένη θα διαμορφώσει και ένα διαφορετικό εκλογικό περιβάλλον για το ΠΑΣΟΚ. Επιμένουν επίσης στον συμβολικό χαρακτήρα που θα έχει μία προεκλογική εμφάνιση του Βαγγέλη Βενιζέλου στην πλατεία Συντάγματος, σε μία εποχή που χρειάζονται στηρίγματα τόσο η Δημοκρατία όσο και οι δημοκρατικοί θεσμοί, όπως για παράδειγμα το Κοινοβούλιο.

Ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί σήμερα το πρωί στην Ιπποκράτους με 35 νέους, καινοτόμους και εξωστρεφείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε χώρους, όπως οι νέες τεχνολογίες, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η παραγωγή λογισμικού, η μικροηλεκτρονική και η βιοτεχνολογία.

Την Παρασκευή ξεκινά τριήμερη περιοδεία από την Τρίπολη (πρωί) με επόμενο σταθμό την Πάτρα (βράδυ) όπου θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση. Το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σε παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα (Μέγαρο Καρατζά) και αργότερα θα μεταβεί για περιοδεία στην Θράκη. Το Σάββατο το πρωί θα πάει στην Λάρισα και το βράδυ θα μιλήσει στην Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Λιμάνι της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ