Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] - iefimerida.gr

Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες]

Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η Μέγκαν Μαρκλ, συνεχίζει. Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν παρατά τις βασιλικές της υποχρεώσεις και εμφανίζεται δημοσίως για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Αγκαζέ με τον πρίγκιπα Χάρι, σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε το Μπρίστολ, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Και οι δυο τους, δούκας και δούκισσα του Σάσεξ συνομίλησαν και χαιρέτησαν κανονικά τους συγκεντρωμένους, όσους είχαν μαζευτεί για να τους δουν από κοντά, παρά το χιόνι που έπεφτε ασταμάτητα.

Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η βασίλισσα το χιονιού» και άλλα παρόμοια είναι οι τίτλοι με τους οποίους γέμισαν τα βρετανικά ΜΜΕ αποθεώνοντας για μια ακόμη φορά την Μέγκαν Μαρκλ που στον έβδομο μήνα δεν την σταματάει ούτε το χιόνι. Και όχι μόνο... Τολμά, με την κοιλιά στο στόμα σημειωτέων, να περπατά στον πάγο και στο χιόνι με τα ψηλοτάκουνά της.

Και μέσα σε όλα αυτά να εμφανίζεται και άψογη όπως πάντα, με στιλ μοναδικό. Αυτή τη φορά και εντελώς διαφορετικό από της Κέιτ Μίντλετον με την οποία οι βρετανικές tabloid την θέλουν στα μαχαίρια.

Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ετσι, παρά τις συχνές αντιγραφές του στιλ η μια από την άλλη, η Μέγκαν Μαρκλ σήμερα στο Μπρίστολ εμφανίστηκε υποστηρίζοντας το δικό της στιλ, αυτό που εισήγαγε και εφαρμόζει από την ένταξή της στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας: Μακριά φούστα, μακρύ ως τον αστράγαλο παλτό.

Ενα στιλ που ακολούθησε πιστά και χθες.

Η Μέγκαν Μαρκλ και σήμερα εμπιστεύτηκε το κλασικότερο χρώμα όλων, το μαύρο, αλλά δεν επέλεξε ένα total black look όπως χθες. Εσπασε το μαύρο με ένα εμπριμέ μαύρο φόρεμα με χρωματιστά τυπώματα πουλιών και άλλων ζώων και με χακί μπότες και τσάντα, συνδυασμένα άψογα, για 5άρι αν την έβλεπαν οι κριτές του My Style Rocks!

Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τα κομμάτια που επέλεξε και σήμερα ένα και ένα, εξαιρετικά σικάτα και εξαιρετικά πανάκριβα, Oscar dela Renta των 2.500 ευρώ, μπότες Sarah Flin και ένα εκπληκτικό μαύρο παλτό με ενσωματωμένο κασκόλ William Vintage.

Χθες και προχθές είχε πραγματοποιήσει δύο σόλο εμφανίσεις σε ιδρύματα που τέθηκε βασιλική προστάτης, στο Εθνικό Θέατρο την Τετάρτη και στο Σύνδεσμο Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας χθες. Και έτσι, μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να κάνει μία πίσω από την άλλη τοπ και σικάτες εμφανίσεις. Πάντα ισορροπώντας σε ψηλοτάκουνα, απτοήττη από χιόνια αλλά και την... κοιλιά της η οποία είναι σχεδόν στο στόμα, φορώντας και στις τρεις περιπτώσεις ρούχα μεγάλων οίκων και αξίας χιλιάδων ευρώ (Brandon Maxwell το ροδακινί μίνι φόρεμα με το ασορτί σακάκι την Τετάρτη, Givenchy το εκπληκτικό μαύρο παλτό χθες και Oscar dela Renta το σημερινό φόρεμα). Τέλειο μακιγιάζ, άψογο χτένισμα και αέρας... Δικαίως το 5άρι.

Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Το λουκ της Μέγκαν Μαρκλ που θα έπαιρνε 5 στο My Style Rocks -Δείτε το [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ