Στους δρόμους τα τρακτέρ: Αγροτικό μπλόκο στην Ιόνια Οδό το απόγευμα της Δευτέρας - iefimerida.gr

Στους δρόμους τα τρακτέρ: Αγροτικό μπλόκο στην Ιόνια Οδό το απόγευμα της Δευτέρας

Εικόνα αρχείου από αγρότες στη Νίκαια Λάρισας / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δυναμική κινητοποίηση με τα τρακτέρ τους θα προβούν το απόγευμα της Δευτέρας αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από απόφαση που έλαβαν κατά τη σύσκεψη των εκπροσώπων των μπλόκων στη Νίκαια Λάρισας.

Οπως ανακοίνωσαν οι αγρότες της περιοχής, με απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών, το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Φεβρουαρίου, θα αποκλείσουν την είσοδο και έξοδο της Ιόνιας οδού καθώς και την εθνική οδό.

Οι αγρότες δίνουν «ραντεβού» στις 18:00, στο ύψος του κόμβου Μπάγια (Χαλικίου), ενώ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να κινήσουν τα τρακτέρ και πιο χαμηλά, αποκλείοντας την κυκλοφορία και στην Ιόνια οδό.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Γιάννης Βάγγος, υποστήριξε ότι βασικό τους αίτημα είναι να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. , υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο«Τσίπρας είναι εξαφανισμένος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ