Αγρότες: Είμαστε στο σημείο μηδέν, εξαφανισμένος ο κ. Τσίπρας - iefimerida.gr

Αγρότες: Είμαστε στο σημείο μηδέν, εξαφανισμένος ο κ. Τσίπρας

Αγρότες σε μπλόκο στη Λάρισα (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση βρίσκονται «στο σημείο μηδέν» δήλωσε το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Γιάννης Βάγγος.

Αναφερόμενος στην πρόσκληση για διάλογο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, ο κ. Βάγγος τόνισε ότι «πριν από ένα μήνα πήγαμε με τα ίδια αιτήματα και δεν έκανε τίποτα, μας κοροϊδεύει ο κ. Αραχωβίτης. Θέλουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό».

«Είναι εξαφανισμένος ο Τσιπρας», υπογράμμισε.

Σχετικά με τις επόμενες κινητοποιήσεις ανέφερε ότι «αποκλεισμούς έχουμε δύο κάθε απόγευμα στα 18 μπλόκα, θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις στον Προμαχώνα».

«Το θέμα είναι αυτή η κυβέρνηση να ασχοληθεί με την πραγματική παραγωγή, Μας έλεγε επί Σαμαρα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι κλειστές οι πόρτες του Μαξίμου για τους εκπροσώπους της πρωτογενούς παραγωγής και τώρα είναι εξαφανισμένος», πρόσθεσε, μιλώντας στο Θέμα 104,6.

Σχετικά με τις προληπτικές διώξεις κατά αγροτών, ο κ. Βάγγος αναρωτήθηκε «μήπως είναι διατεταγμένη η Δικαιοσύνη; Κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται αυτό αλλά η δικαιοσύνη λειτούργησε για εμάς με ιλιγγιώδη ταχύτητα».

«Εχουμε την ακριβότερη ενέργεια στην Ευρώπη. Εχουν ανέβει όλα 40% και όλοι τσιμουδιά. Δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε με την ακριβότερη ενέργεια και την υψηλότερη φορολογία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ