Τραγωδία στην Καλαμάτα: «Θέλω να πεθάνω» - Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καλαμάτα: «Θέλω να πεθάνω» - Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Τρεις νεκροί από τη φωτιά σε ταβέρνα στην Καλαμάτα / Φωτογραφία: iefimerida
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Καλαμάτα, που το βράδυ του Σαββάτου τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

«Δεν αντέχω, θέλω να πεθάνω», λέει στα κοντινά του πρόσωπα που έτρεξαν στο πλευρό του να του συμπαρασταθούν και να τον παρηγορήσουν.

Ο ιδιοκτήτης στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη.
Μάλιστα, με μία βαριοπούλα προσπάθησε να ανοίξει τρύπα στον τοίχο για να σώσει όσους βρίσκονταν μέσα στην κουζίνα όπου ξέσπασε η φωτιά.

Οι τρεις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους είναι μία 53χρονη, σύζυγος του ιδιοκτήτη, μία 46χρονη, μητέρα 4 παιδιών και μια 53χρονη. Επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά μια 27χρονη γυναίκα, η οποία ήταν σερβιτόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος τοίχος «μπλόκαρε» το ωστικό κύμα και τις φλόγες που ακολούθησαν την έκρηξη, με συνέπεια να μην τραυματιστεί κανείς από τους θαμώνες και να καταφέρουν να βγουν έγκαιρα, σώοι, εκτός της ταβέρνας.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του και στην πυροσβεστική κατά την οποία περιέγραψε τις δραματικές προσπάθειες του για να σώσει τη σύζυγο του και τις άλλες γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος.

«Πήγε η σύζυγος μου να αλλάξει τη φιάλη και πήρε φωτιά», είπε ο άτυχος άνδρας. «Προσπάθησα να μπω στην κουζίνα αλλά δεν μπορούσα. Πήρα τη βαριοπούλα και προσπάθησα να ανοίξω τρύπα στον τοίχο», ανέφερε στους άνδρες του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που προσπαθούσαν να αλλάξουν τη φιάλη υγραερίου που τροφοδοτεί την κουζίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ