My Style Rocks: Αργυρόπουλος-Μαγγίρα-Κουδουνάρης αγκαλιά στα μπουζούκια [εικόνα] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Αργυρόπουλος-Μαγγίρα-Κουδουνάρης αγκαλιά στα μπουζούκια [εικόνα]

My Style Rocks: Αργυρόπουλος-Μαγγίρα-Κουδουνάρης αγκαλιά στα μπουζούκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα μετά τον τελικό του My Style Rocks και τη νίκη της Φωτεινής Τράκα, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποχαιρέτησε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Ο Κύπριος σχεδιαστής, που βρέθηκε στη θέση του κριτή για δεύτερη χρονιά, πόσταρε selfie με την Μπέττυ Μαγγίρα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Και τελικά περάσαμε όμορφα. Και κάπως έτσι έκλεισε ένας κύκλος. Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε», έγραψε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Οι συντελεστές του My Style Rocks μετά τον τελικό γιόρτασαν την ολοκλήρωση του ριάλιτι στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν οι Μέλισσες και η Τάμτα. Ολοι με χαρούμενη διάθεση διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις 3 Φεβ, 2019 στις 3:39 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ