«Παράθυρο» Τοσουνίδη για στήριξη των ΑΝΕΛ σε πρόταση μομφής κατά Βούτση -Θα τη μελετήσουμε - iefimerida.gr

«Παράθυρο» Τοσουνίδη για στήριξη των ΑΝΕΛ σε πρόταση μομφής κατά Βούτση -Θα τη μελετήσουμε

Ο Θόδωρος Τοσουνίδης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θόδωρος Τοσουνίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ τυχόν πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτση, από τη ΝΔ.

«Θα μελετήσουμε την πρόταση μομφής αν κατατεθεί και θα αποφασίσουμε», είπε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Παπαχριστόπουλου με τον Νίκο Βούτση- στην οποία του ζήτησε να καθυστερήσει την παραίτησή του- ο κ. Τοσουνίδης έκανε λόγο για θεατρικό μονόπρακτο του παραλόγου.

Οταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς τους κ.κ. Παπαχριστόπουλο και Κουίκ, είπε: «Η έδρα πρέπει να επιστραφεί στους ΑΝΕΛ. Υπηρετείστε αυτά για τα οποία σας ψήφισαν, αυτά για τα οποία έχετε δεσμευθεί. Οσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, να υπηρετήσουν δεσμεύσεις και τις αξίες μας, να εγκαταλείψουν τις έδρες». «Δεν ζητάμε χατίρια, ούτε χάρες, αγωνιζόμαστε για τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας» πρόσθεσε.

Ο κ. Τοσουνίδης ρωτήθηκε αν θα διαγραφεί ο κ. Παπαχριστόπουλος, όπως φέρεται να προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, το βράδυ της Παρασκευής. «Οι ΑΝΕΛ προτιμούμε να εγγραφόμεθα θετικά στη συνείδηση του κόσμου και όχι να διαγραφόμεθα. Αυτό είναι το μήνυμα που αποστέλλουμε προς όλους», απάντησε.

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση «δεν θα κάνουμε παρέλαση» απάντησε: «Οταν πυροδοτείς το πολιτικό κλίμα, όταν προσβάλλεις τη λειτουργία της δημοκρατίας, η διέξοδος είναι οι εκλογές και τις επιβάλλει η κοινωνία».

Τέλος, αναφορικά με την ανάρτηση του κ. Καμμένου που έγραψε «υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη» σχολίασε ότι εκείνο που εννοούσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι πως «αυτό που υπερασπιζόμαστε πρώτα και πάνω απ' όλα, είναι ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, οπότε θα πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας και όσο πιο ψηλά βρισκόμαστε σε θέση ευθύνης ότι αυτά που κάνουμε πρέπει να έχουν άμεση θετική ανταπόκριση στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ