Ποιοι αθλητές ζητούν μεταγραφή στην.... πολιτική - iefimerida.gr

Ποιοι αθλητές ζητούν μεταγραφή στην.... πολιτική

Ποιοι αθλητές ζητούν μεταγραφή στην.... πολιτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη διεκδίκηση των μεταλλίων στη διεκδίκηση των ψήφων περνούν 17 πρώην αθλητές και εν δυνάμει βουλευτές, που αποφάσισαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή.

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας προετοιμάζεται για να μπορέσει να σηκώσει και τα «βάρη» της πολιτικής, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γούναρης από την πλευρά του προετοιμάζεται για την αναμέτρηση στην Α' Θεσσαλονίκης, ενώ η Άννα Βερούλη ευελπιστεί να πετάξει όσο το δυνατόν μακρύτερα το «ακόντιο» στην Β' Αθήνας.

Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής Περικλής Βασιλάκης, που είναι υποψήφιος στην Πρέβεζα, θέλει να δείξει «κόκκινη κάρτα» στα προβλήματα της περιφέρειάς του, ενώ «τρίποντο» φιλοδοξεί να πετύχει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Κώστας Παταβούκας, που είναι υποψήφιος στα Τρίκαλα.

Την είσοδό τους στη Βουλή, μέσω της Ν.Δ. θα διεκδικήσουν για άλλη μια φορά ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Κώστας Κουκοδήμος και για πρώτη φορά ο Τάσος Μητρόπουλος στη Β' Πειραιά. Επίσης ψήφο στη Β´ Αθηνών διεκδικεί και ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Στο χώρο του ΚΚΕ, ο πρώην διαιτητής Βασίλης Νικάκης, που είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ στην όμορη Πρέβεζα, υποψήφιος κατέρχεται ο παλαιός διεθνής βολεϊμπολίστας Χρύσανθος Κυριαζής.

Από τον αθλητισμό στην πολιτική και από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Σακοράφα, διεκδικώντας την ψήφο στη Β' Αθήνας.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός «παίζει μπάλα» με δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Ανατολάκη στη Β' Πειραιά και τον Πέτρο Καραβίτη στην Β' Αθήνας.

Δύο βετεράνοι άσοι του ποδοσφαίρου μετέχουν και στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ο Γιώτης Τσαλουχίδης αγωνίζεται στην Α' Πειραιά, ενώ ο Ντανιέλ Μπατίστα στην Β' Αθήνας.

Από τον χώρο του αθλητισμού η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας η παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης, Σταυρούλα Αντωνάκου. Το κόμμα της Λούκας Κατσέλη περιλαμβάνει δύο ακόμη αθλητές στα ψηφοδέλτιά του: τον Αθανάσιο Μπαράκα, στην περιφέρεια Δωδεκανήσου, ο οποίος είναι Παραολυμπιονίκης (χάλκινο στο μήκος στους Αγώνες του Πεκίνου) και τον παλαιστή Σταύρο Τσιλιβαράκο στη Λακωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ