Κραουνάκης: «Μην ξανακούσω τις μ@@@@@ες που λέτε για τον Πολάκη -Τον λατρεύω!» - iefimerida.gr

Κραουνάκης: «Μην ξανακούσω τις μ@@@@@ες που λέτε για τον Πολάκη -Τον λατρεύω!»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λατρεία του για τον Παύλο Πολάκη φέρεται να εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο συνθέτης και τραγουδοποιός φέρεται να υπερασπίζεται τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με αφορμή την κριτική που δέχεται για τα λεγόμενα και τη συμπεριφορά του.

«Εζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ...ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω...», δήλωσε στον διαδικτυακό ιστότοπο FAQ.

Θεός Σταματης Κραουνάκης: "Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτο μην ξαναδω και μην ξανακούσω τις μαλακίες που γραφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρέυω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω..." pic.twitter.com/VkM1C1oM8L

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης Σταμάτης Κραουνάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ