Süddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα έχει δρόμο μπροστά της για την επιστροφή στην κανονικότητα - iefimerida.gr

Süddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα έχει δρόμο μπροστά της για την επιστροφή στην κανονικότητα

Καθημερινό στιγμιότυπο από τη Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία: SOOC/Konstantinos Tsakalidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει ακόμη δρόμο μπροστά της για να επανέλθει πλήρως στην κανονικότητα, εκφράζει σε βασικό της άρθρο, με τίτλο «οι επενδυτές δίνουν φρέσκο χρήμα στην Αθήνα», η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Η γερμανική εφημερίδα, σύμφωνα με την ελληνική έκδοση της Deutsche Welle, αναγνωρίζει ότι το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών «βρίσκει αρκετούς ενδιαφερόμενους για ένα ομόλογο δισεκατομμυρίων», ωστόσο υποστηρίζει ότι «οι οικονομικές αγορές δείχνουν και πάλι λίγη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της Ελλάδας. Βρέθηκαν αρκετοί επενδυτές που ήθελαν το ομόλογο που εξέδωσε το ευρωπαϊκό αυτό κράτος με τα τόσα οικονομικά προβλήματα… ωστόσο αυτό δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί επιστροφή στην κανονικότητα» προσθέτει ο αρθρογράφος.

Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος τονίζεται ότι «η Ελλάδα εξαρτάται ακόμα από το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ESM».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ