Ο Καμμένος έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση με την... γκαζόζα του Αριστείδη Φωκά [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Καμμένος έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση με την... γκαζόζα του Αριστείδη Φωκά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να εκστομίσει ο Αριστείδης Φωκάς την – αδιανόητη- ατάκα πως μια… γκαζόζα ήταν η αφορμή να πάει τουαλέτα και να χάσει την ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ, ήρθε αμέσως και το tweet όλο νόημα από τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο των ημερών, έτσι κι αλλιώς, καθώς έχει προκαλέσει «νευρική κρίση» στην κυβέρνηση με τις καταγγελίες περί σχεδίου διάλυσης της Κ.Ο. του κόμματός του. Σήμερα, η κυβέρνηση κατάλαβε ότι ο πρώην κυβερνητικός εταίρος έχει αποφασίσει να εκδικηθεί και άφησε την κυβέρνηση χωρίς δεδηλωμένη από χθες το απόγευμα. Νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ δεν ψηφίστηκε γιατί έλειπε ακόμη και ο κ. Φωκάς των ΑΝΕΛ.

Λίγη ώρα αφού ο Αριστείδης Φωκάς (σ.σ. εισηγητής των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο) προκάλεσε γέλια στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν είπε ότι «είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δυο λεπτά. Που προβλέπει ο κανονισμός να σταματά η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική;», ο Πάνος Καμμένος… «χτύπησε».

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία. Ένα μπουκάλι… γκαζόζα. Από την Ικαρία (σ.σ. τόπος καταγωγής του).

Ο Καμμένος έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση με την... γκαζόζα του Αριστείδη Φωκά [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος δεδηλωμένη γκαζόζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ