Η Κέιτ Μίντλετον μόλις φόρεσε ξανά ένα παλτό που είχε βάλει 7 χρόνια και... 3 παιδιά πριν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον μόλις φόρεσε ξανά ένα παλτό που είχε βάλει 7 χρόνια και... 3 παιδιά πριν [εικόνες]

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση για το 2019 έκαναν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, για τα εγκαίνια του πρώτου μουσείου design της Σκωτίας, το V&A στην πόλη Νταντί.

Για την εμφάνιση αυτή, η δούκισσα του Κέμπριτζ αποφάσισε να κάνει μια ασφαλής εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει ένα παλτό – φόρεμα που έχει βάλει άλλες δύο φορές στο παρελθόν, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τον χαρακτηρισμό που την έχουν αποδώσει «η βασίλισσα της ανακύκλωσης».


Η Κέιτ εμφανίστηκε με ένα πράσινο και μπλε ταρτάν παλτό του οίκου Alexander McQueen, επιλέγοντας αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς ως φόρο τιμής στους Σκωτσέζους οικοδεσπότες της.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ συνδύασε το παλτό με ένα ζευγάρι μαύρο χοντρό καλσόν ( η θερμοκρασία στην περιοχή είναι ιδιαίτερα χαμηλή αυτές τις ημέρες), μαύρα γάντια, ένα ζευγάρι μαύρες σουέτ γόβες και ένα μικρό πράσινο τσαντάκι.


Το συγκεκριμένο παλτό, το οποίο θεωρείται ότι είναι ηλικίας τουλάχιστον 7 ετών, το έχει ξαναφορέσει σε μια επίσκεψη στο St. Andrew τον Νοέμβριο του 2012 και ανήμερα των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ το 2013.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Νταντί, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα κάνουν τα επίσημα εγκαίνια του V& A Dundee, που άνοιξε για το κοινό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κι επειδή η Κέιτ είναι προστάτης του συγκεκριμένου μουσείου, αναμένεται να κάνει μια σύντομη ομιλία επαινώντας την προσθήκη του κέντρου και χαρακτηρίζοντάς την ως ένα σημαντικό κομμάτι για την Σκωτία και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Στη συνέχεια, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ θα συνομιλήσουν με εργαζόμενους και τις οικογένειές τους σε ένα εργοστάσιο ελαστικών στο Νταντί, το οποίο πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή.


Κατόπιν, θα συμμετάσχουν σε μια συνάντηση της ομάδας δράσης Michelin, που στοχεύει να βρει και να προωθήσει λύσεις για την αναμόρφωση του εργοστασίου και την εξασφάλιση βιώσιμου μέλλοντος για το εργατικό του δυναμικό.

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ