Εγκλημα στην Καρδίτσα: Το τηλεφώνημα που τύφλωσε από ζήλια τον 54χρονο και μαχαίρωσε τη σύζυγό του - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Καρδίτσα: Το τηλεφώνημα που τύφλωσε από ζήλια τον 54χρονο και μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Το σπίτι του 54χρονου στην Καρδίτσα/ Φωτογραφία: trikalanews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ένα τηλεφώνημα ξεκίνησε το φοβερό έγκλημα στην Καρδίτσα, όπου ένας 54χρονος σκότωσε την γυναίκα του μαχαιρώνοντάς την.

Η 51χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του πρώην άντρα της.

Οπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά η 51χρονη επισκεπτόταν και φρόντιζε κάθε απόγευμα τον πρώην άνδρα της.

Σύμφωνα με το alithianews.gr, ο 54χρονος σκότωσε από ζήλια την σύζυγό του, ενώ πριν οδηγηθεί σε αυτή την φρικτή πράξη είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα.

Βλέποντας το τηλέφωνο της γυναίκας του να χτυπά, ο 54χρονος πίστεψε πως στην άλλη γραμμή ήταν ο νέος της φίλος και της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία της επιτέθηκε με μαχαίρι και τη σκότωσε.

Αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα, ο άνδρας πήγε σε γειτονικό συγγενικό του σπίτι, συγκεκριμένα σε μια θεία του και της είπε σε κατάσταση αμόκ «ειδοποίησε την Αστυνομία, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Ο δράστης ήταν συνταξιούχος μιας και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειάς του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Η 51χρονη, ζούσε στην Καρδίτσα και εργαζόταν ως καθαρίστρια.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες 17 και 31 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ