Εγκλημα στην Καρδίτσα: Τον «τύφλωσε» η ζήλια και μαχαίρωσε τη γυναίκα του - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Καρδίτσα: Τον «τύφλωσε» η ζήλια και μαχαίρωσε τη γυναίκα του

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του (Περιπολικό/Φωτογραφία αρχείου: eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο 54χρονος από το Αγναντερό Καρδίτσας, ο οποίος δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι, την 51χρονη σύζυγό του.

Το έγκλημα έγινε στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Μετά από έντονο καβγά του ζευγαριού, ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και τις κατάφερε πολλές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και η σύζυγος έμεινε στο σπίτι την οικογένειας στην Καρδίτσα. Συχνά όμως μετέβαινε στο Αγναντερό για να περιποιηθεί τον σύζυγό της και μερικές φορές διέμενε το βράδυ στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του την οποία ζήλευε και ζητούσε να επανασυνδεθούν.

Σύμφωνα με το alithianews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε το κινητό της 51χρονης και ο δράστης υπέθεσε ότι θα είναι κάποιος φίλος της συζύγου του.

Ο δράστης ήταν συνταξιούχος μιας και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειάς του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Η 51χρονη, ζούσε στην Καρδίτσα και εργαζόταν ως καθαρίστρια.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες 17 και 31 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ