Αιχμές Ψαριανού για συναλλαγή του Θεοδωράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ -«Εκανε το ρεπό του Καμμένου» - iefimerida.gr

Αιχμές Ψαριανού για συναλλαγή του Θεοδωράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ -«Εκανε το ρεπό του Καμμένου»

Οι Σταύρος Θεοδωράκης και Γρηγόρης Ψαριανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Σταύρο Θεοδωράκη ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο κ. Ψαριανός απηύθυνε ερωτήματα με υπονοούμενα στον Σταύρο Θεοδωράκη για να καταλήξει να υπαινίσσεται ότι θα συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Οχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου.
Οταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν».

Αναφερόμενος στον καβγά που γράφτηκε ότι είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη με στους διαδρόμους της Βουλής μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Ψαριανός διέψευσε τα περί σπρωξιμάτων. «Μου είπε μόνο ‘το δρόμο σου και τον δρόμο μου’, ‘ντάξει Σταύρο’, του είπα και έφυγε.

Χαρακτήρισε τα όσα υπονοεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον ίδιο «ξεκατίνιασμα στη ρούχα» και ανέφερε ότι θα περιμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού να βγάλει τα στοιχεία. «Κατανοώ τη θλίψη, το θυμό του», προσέθεσε.

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι;
Ξεκίνησε με17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος»
., ανέφερε ο κ.Ψαριανός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ