Σε αυτή την ηλικία επιβραδύνεται ο μεταβολισμός και αρχίζεις να παίρνεις γρηγορότερα κιλά -Είναι πιο νωρίς απ’ό,τι νομίζεις - iefimerida.gr

Σε αυτή την ηλικία επιβραδύνεται ο μεταβολισμός και αρχίζεις να παίρνεις γρηγορότερα κιλά -Είναι πιο νωρίς απ’ό,τι νομίζεις

Μεταβολισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλώνοντας, μάθαμε τι πρέπει να τρώμε και τι όχι, τι μας παχαίνει και τι κάνει καλό στην υγεία μας.

Ακόμη, μάθαμε ότι μεγάλο ρόλο στην υγεία και στο σώμα μας, παίζει ο μεταβολισμός μας.

Ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο ο οργανισμός καίει θερμίδες και τις μετατρέπει σε ενέργεια ώστε να εκτελέσουμε βασικές λειτουργίες όπως αναπνοή, χτύπος της καρδιάς, κυκλοφορία του αίματος, τη διατήρηση θερμοκρασίας σώματος.

Κάποιοι τυχεροί έχουν αυτό που λέμε «καλό» (δηλαδή γρήγορο) μεταβολισμό, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αργό μεταβολισμό και δεν καίνε γρήγορα θερμίδες.

Ο βασικός μεταβολισμός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και όσο μεγαλώνουμε, τόσο επιβραδύνεται.

Από ότι φαίνεται, όμως, από μια συγκεκριμένη ηλικία και μετά ο μεταβολισμός του ανθρώπου επιβραδύνεται και παίρνουμε κιλά πιο εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε σε ποια ηλικία επιβραδύνεται ο μεταβολισμός και αρχίζετε να παίρνετε βάρος γρηγορότερα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεταβολισμός ηλικία βάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ