Παπαρήγα: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη μετατροπή της Ελλάδας σε Γαλλία - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη μετατροπή της Ελλάδας σε Γαλλία

Παπαρήγα: Nα μην επτρέψουμε τη μετατροπή της Ελλάδας σε Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό ώστε να μη σκορπίσει την ψήφο του αριστερά και δεξιά και οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία σε μεγαλύτερη συντηρητικοποίηση, απηύθυνε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στη δήλωσή της κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ η κυρία Παπαρήγα απευθυνόμενη στους πολίτες, προέτρεψε «τη δεδομένη δυσαρέσκειά του απέναντι σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., να μην τη σκορπίσει δεξιά και αριστερά σε αυταπάτες, που θα τον μετατρέψουν σε έναν παθητικό θεατή και στην πορεία θα τον οδηγήσουν σε μεγαλύτερη συντηρητικοποίηση, σαν αποτέλεσμα μιας τρομερής απογοήτευσης».

«Ολα τα πράγματα δείχνουν πως διατυπώνονται ευχές δεξιά και αριστερά για να μετατραπεί η Ελλάδα και οι εκλογές της, σε μια μετεκλογική και προεκλογική Γαλλία».« Ευτυχώς», κατέληξε, «στην Ελλάδα το ΚΚΕ δεν μεταλλάχθηκε, ευτυχώς το κίνημα της πρωτοπορίας δεν αλλοιώθηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ