Κουβέλης: Η ανεργία έχει την υπογραφή Βενιζέλου - Σαμαρά - iefimerida.gr

Κουβέλης: Η ανεργία έχει την υπογραφή Βενιζέλου - Σαμαρά

Κουβέλης: Η  ανεργία έχει την υπογραφή Βενιζέλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση κατά των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστερά, Φώτης Κουβέλης, κατηγορώντας τους για δίαλυση των εργασιακών σχέσεων και αύξηση της ανεργίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης είπε πως «η διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και η ανεργία έχουν την υπογραφή Βενιζέλου και Σαμαρά» και συνέχισε λέγοντας πως «αυτοί που περιέκοψαν και ρήμαξαν τις συντάξεις και τους κατώτατους μισθούς, αυτοί που κατάργησαν και τις ελάχιστες προστατευτικές ρυθμίσεις της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, διαγωνίζονται σήμερα στις υποσχέσεις για τον 13ο και 14ο μισθό».

Πρόσθεσαι πάντως πως η ΔΗΜΑΡ δηλώνει ευθέως ότι πρέπει να καταργηθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που μείωσε τους κατώτατους μισθούς και να αποκατασταθούν άμεσα οι συντάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ