Ο δρ. Κονοφάγος, το πρόσωπο-έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ; - iefimerida.gr

Ο δρ. Κονοφάγος, το πρόσωπο-έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ;

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ ενδέχεται να βρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο δρ. Ηλίας Κονοφάγος, ο οποίος έχει ασχοληθεί επισταμένα με τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας και τους υδρογονάνθρακες.

Ο κ. Κονοφάγος είναι αντιπρόεδρος της ενεργειακή εταιρείας «Flow Energy» και είναι ειδικευμένος σε θέματα που αφορούν την εξόρυξη υδρογονανθράκων. Την περίοδο 2004-2007 είχε εργασθεί στα «Ελληνικά Πετρέλαια» ως διευθυντής του τομέα εξόρυξης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Με σπουδές στη Λωζάννη και το Παρίσι, όπου και απέκτησε τον διδακτορικό του τίτλο στη φυσική μεταλλουργία, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, η υποψηφιότητα του κ. Κονοφάγου αναμένεται να δείξει την αποφασιστικότητά του κ. Σαμαρά σε σχέση με το ζήτημα ανακήρυξης της ΑΟΖ, το οποίο έχει προαναγγείλει ως μία από τις πρώτες αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ