fbpx Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο
23|01|2019 | 11:47

Ενας καλός τρόπος για να γευθείτε ζουμερό χοιρινό είναι να το ροδίσετε με μανιτάρια και σκόρδο. Η επιτυχία αυτής της συνταγής είναι εξασφαλισμένη, θυμίζει πιάτο σεφ.

Υλικά

  • 2-3 χοιρινές μπριζόλες
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • Μανιτάρια πορτομπέλο ή λευκά
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Μια πρέζα πάπρικα

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στις χοιρινές μπριζόλες
  • Βάλτε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίστε τις, ολόκληρες, από τις δύο πλευρές -Βγάλτε τις στην άκρη
  • Προσθέστε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι, κόψτε σε λωρίδες τα μανιτάρια και προσθέστε τα μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο -Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | iefimerida.gr 1

  • Ρίξτε λίγο ζεστό νεράκι και αφήστε να βράσουν ελαφρά για 5 λεπτά ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το λαδάκι
  • Προσθέστε τις μπριζόλες, αναμείξτε τα όλα για 2-3 λεπτά ακόμη

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο | iefimerida.gr 2

ΣΧΟΛΙΑ