Έξωση από το Κολωνάκι για τον Λάκη Γαβαλά - iefimerida.gr

Έξωση από το Κολωνάκι για τον Λάκη Γαβαλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιοκτήτης του διώροφου κτιρίου στην Σκουφά, στο οποίο βρισκόταν η μπουτίκ του επιχειρηματία τα τελευταία χρόνια, ζήτα από τον Λάκη Γαβαλά να του καταβάλει τα ενοίκια των δύο τελευταίων ετών που αγγίζουν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- τα 32.000 ευρώ.

Από το 2010 έχει να δει λεφτά στο λογαριασμό του ο ιδιοκτήτης του διώροφου ακίνητου στην Σκουφά, όπου έδρευε το κατάστημα του Λάκη Γαβαλά.

Πάντα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα που αναδεικνύει άλλη μια πτυχή των συνεχιζόμενων οικονομικών περιπετειών του πάλαι ποτέ ισχυρού επιχειρηματία στον χώρο της μόδας.

Αν και πρέπει να αναφέρουμε πως τους πρώτους μήνες της σύμβασης, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν συνεπής στην καταβολή του ενοικίου.

Ο επίλογος γράφτηκε -όπως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις- με τους δικαστικούς κλητήρες που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο πλέον κτίριο και προχώρησαν στην προβλεπόμενη διαδικασία θυροκόλλησης του εγγράφου της έξωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ