Power of Love: Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση -Ο Ιων πήγε να πλακωθεί με τον Παύλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of Love: Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση -Ο Ιων πήγε να πλακωθεί με τον Παύλο [βίντεο]

Power of Love: Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση -Ο Ιών πήγε να πλακωθεί με τον Παύλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο σπίτι του Power of Love καθώς οι παίκτες έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.

Μετά από μια αντιπαράθεση που είχαν οι παίκτες με αφορμή την αποκάλυψη Αννας Ελευθερίου ότι ο Γιάννης Κοπιδάκης της είπε ότι τον πλησίασαν και του είπαν να ψηφίσει την Μαργαρίτα Νέρτζη.

Οταν η συζήτηση ολοκληρώθηκε και η Μαρία Μπακοδήμου αποχώρησε από το σπίτι, τα «αίματα άναψαν» μεταξύ του Ιωνα Γεωργίου και του Παύλου Παπαδόπουλου.

Ο Ιων εκνευρίστηκε με τον Παύλο, υποστηρίζοντας πως είναι εριστικός, και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

«Ετσι και ξαναμιλήσεις άσχημα θα παίξουμε μπουνιές στο λέω», είπε και πήγε προς τον Παύλο, ο οποίος είχε ειρωνικό ύφος. Αμέσως οι παίκτες, που βρίσκονταν μπροστά, μπήκαν ανάμεσά τους.

«Οταν θα βγούμε από δω έλα και ξανά πες το μου», είπε ο Παύλος κάνοντας έξαλλο τον Ιωνα, ο οποίος πήγε προς το μέρος του και τον άρπαξε ο Φίλιππος για να μην πλησιάσει.

Μετά τον καβγά και ενώ η κατάσταση ήταν τεταμένη, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε και πάλι στο σπίτι και είπε στον Ιωνα ότι η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και πως την Τετάρτη θα αποφασιστεί εάν θα φύγει ή θα μείνει στο Power of Love.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ